home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon nepovoljne druge četvrtine 2016. godine u kojoj je kompanija isporučila samo 14.402 električna automobila, Tesla Motors se može pohvaliti puno boljim rezultatima u trećoj četvrtini.

 (Dalje)Ford će na ovogodišnjem izdanju MPG Marathona, takimičenja u štedljivoj vožnji, učestvovati između ostalog i sa Mustangom, pokretanim moćnim V8 rasipnikom.

 (Dalje)

Dizajnom, opremom i mogućnostima personalizacije, Audi Q2 se prvenstveno nameće mlađim vozačima, ali i pored toga, sačuvani su svi kvaliteti većih krosover modela

 (Dalje)

Motoring Museums’ Lighthouse je sajt mađarskog istoričara automobila na kome se nalazi preko hiljadu muzeja širom sveta. Sve besplatno i sve dostupno na klik.

 (Dalje)

U junu se pojavio izveštaj o Tesla Model X automobilu koji se zabio u zgradu, a sada se desila slična stvar: Model S je uleteo u teretanu.

 (Dalje)

Iz britanskih izvora stižu neke nove informacije o novoj generaciji Škodinog Yetija, čiji izgled će biti inspirisan tek predstavljenim Kodiaqom.

 (Dalje)

Testovi na novom najbržem "meganu" su u toku. Reno ga u startu priprema da postane najbrži auto sa prednjim pogonom na čuvenoj stazi Nirburgring

 (Dalje)

Specijalistički nemački časopis CarIT dodeljuje nagradu CarIT-Award 2016 za tehnologije koje su prvi put predstavljene prošle godine.

 (Dalje)

Kako je saopšteno još prošlog meseca, BMW će u budućnosti ponuditi čitavu gamu novih električnih vozila, i to van svog podbrenda "i".

 (Dalje)

Francuzi se boje da Captur RS, Koleos RS i Kadjar RS neće biti zanimljivi većem broju kupaca

 (Dalje) (Dalje)

I ove godine, Mercedesov Roadshow posetio je Srbiju i upriličio sada već tradicionalni događaj gde su specijalizovani mediji i odabrani klijenti mogli iz prve ruke i na dinamičan način da se upoznaju sa najnovijim dostignućima „trokrake zvezde“

 (Dalje)

General Motors je u saradnji sa američkom armijom razvio koncept vozilo sa vodoničnim gorivim ćelijama i elektromotorom, koje će poslužiti za ispitivanje alternativnih pogonskih sistema u vojnim vozilima.

 (Dalje)