home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

S planiranim početkom prodaje pre kraja tekuće godine iz Lamborghinija su stigle nove informacije o SUV-u koji će se priključiti malobrojnom društvu SUV-ova s performansama koje se nude uz supersportske automobile.

 (Dalje)Proizvodnja vlastitog terenca, pravi potez ili ludost?

Definitivno pravi potez ako pitate vlasnika hemijskog giganta Ineosa. Jim Ratcliffe već duže vreme sanja proizvodnju sopstvenog terenca, a san je odlučio da pretvori u javu nakon što je saznao da Defender odlazi u istoriju.

 (Dalje)

Luksuzne limuzine više srednje klase u svojim najsportskijim verzijama predstavljene prošle i ove godine, razvijaju toliko konjskih snaga na točkovima kao Tesla Model S P100D u Ludicrous Plus modu

 (Dalje)

ClassicCarAuctions će početkom aprila na aukciji u Birmingemu na prodaju ponuditi i veoma zanimljivi primerak Citroena 2CV, sa dva motora (jedan napred i jedan pozadi), dva rezervoara i sa pogonom na sva četiri točka. Ukupno su napravljena 694 komada ovakvog Spačeka, a procenjuje se da ih je ostalo manje od 100.

 (Dalje)

Ionako luksuzni M760Li xDrive može dodatno da se dotera elementima iz BMW Individual kataloga.

 (Dalje)

U svom 16. pokušaju, Kurt Buš je konačno stigao do pobede na trci Dejtona 500, kojom tradicionalno počinje sezona u američkom NASKAR-u.

 (Dalje)Ekipa Toro Roso poslednja je predstavila svoj bolid za ovogodišnji šampionat Formule 1 i bez sumnje će ga ljubitelji auto-moto sporta smatrati jednim od najlepših, ako ne i najlepšim ove sezone.

 (Dalje)

VIDEO: Test Mazda 3

26 Feb 2017 - 22:43 Video Link«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 64 65 66  Sledeći»