home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U svetu mašte je sve moguće, pa i da Nikola Tesla sedne za upravljač Tesle.

 (Dalje)Počev od 01. februara BMW Srbija za sve kupce novih BMW automobila, kao standardnu uslugu, obezbeđuje Service Inclusive, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 km.

 (Dalje)Kako bi obeležio svoju 10-godišnjicu, danski Zenvo će sledećeg meseca na sajmu automobila u Ženevi predstaviti Zenvo TS1 GT anniversary koji će raspolagati sa 1150KS.

 (Dalje)

Nakon pet godina od predstavljanja Ferrari F12 Berlinetta će proći kroz modifikaciju, pri čemu se zvanična promocija očekuje početkom marta na sajmu u Ženevi. Neki izvori ga nazivaju F12M, ali to ime nije zvanično potvrđeno.

 (Dalje)


 (Dalje)

Indijski Tata Motors je za ovogodišnji sajam automobila u Ženevi najavio premijeru sportskog automobila sa centralno smeštenim motorom, i to pod njihovim novim pod-brendom Tamo.

 (Dalje)

Meksičke vlasti su najavile da će kineska automobilska kompanija JAC uskoro početi sa proizvodnjom automobila u centralnoj meksičkoj saveznoj državi Idalgo.

 (Dalje)

General Motors je novi Chevrolet Corvette C7 premijerno predstavio na sajmu u Detroitu 2013. godine, i to prvo u Coupe verziji, zatim je svetlost dana ugledala i Cabrio varijanta, ali to nije i kraj karoserijskih verzija ovog američkog sportiste.

 (Dalje)Posle Italije, Rumunija je druga evropska država čiji će policajci patrolirati u novoj Giuliji.

 (Dalje)

Nešto više o Fiatu X6H pročitajte OVDE.