home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prošla godina je bila teška za pojedine proizvođače, pogotovo za one čije glavno tržište su Sjedinjene Države.

 (Dalje)Kako piše CarBuzz, hrvatska kompanija Rimac Automobili će u martu isporučiti prvi primerak električnog sportskog automobila Concept One, i to kupcu iz Amerike.

 (Dalje)

Neće biti dodatnog produženja važnosti registarskih oznaka. Tablice bi nakon donošenja nove uredbe trebalo da važe sve dok su neoštećene.

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

3 Feb 2017 - 17:53 Sport Link

Rozberg: Neću Botasu otkriti Luisove tajne

Kako prenosi Sport klub, aktuelni šampion Formule 1 Niko Rozberg rekao je da će razgovarati sa novim vozačem Mercedesa Valterijem Botasom. On ipak tvrdi da mu neće otkriti tajne kako da pobedi Luisa Hamiltona.

 (Dalje)

Otkrivajući novi C3 brend Citroën obnavlja svoj «best-seller», koji je od 2002. godine proizveden u više od 3,5 miliona primeraka. U našu zemlju stigao je posredstvom kompanije Avtonova KAB, ekskluzivnog uvoznika vozila brenda Citroën. Po sjajnoj početnoj ceni od 9.890 evra sigurni smo da će veoma brzo pronaći put do zainteresovanih kupaca.

 (Dalje)

VIDEO: Test 2017 Kia Niro

3 Feb 2017 - 15:57 Video Link


Alfa Romeo je najavio da će do 2020. godine na novoj Giorgio platformi predstaviti ukupno osam modela (za sada su tu Giulia i Stelvio), ali informacije iz Amerike kažu da će ovu platformu koristi i brojni drugi modeli iz kompanije FCA Automobiles.

 (Dalje)

Od 30. januara Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila i mreža njegovih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera nudi ograničenu količinu SUV modela Kuga i pik-apa Ranger, s cenama u proseku nižim za oko osam odsto.Škoda Octavia RS 245

3 Feb 2017 - 13:19 Noviteti Link

Škoda nastavlja da širi ponudu redizajnirane Octavije, pa će tako početkom marta na sajmu automobila u Ženevi promociju imati i najnažnija Octavia RS 245.

 (Dalje)

U javnosti su se pojavile još dve slike novog McLarena koji će zameniti sadašnji 650S, a koji će zvaničnu promociju imati početkom marta.

 (Dalje)

ABS Show – 451. emisija

3 Feb 2017 - 12:20 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 451 možete pogledati:

- NOVI BMW SERIJE 5 STIGAO U SRBIJU
- POSETA DIFOLU
- VESTI SA DOMAĆEG TRŽIŠTA
- POSETA MUZEJU MERCEDES BENZ-a

 (Dalje)