home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prema najnovijem istraživanju londonske konsultantske firme Brand Finance, na listi 100 najvrednijih svetskih brendova našlo se osam automobilskih marki.

 (Dalje)Suzuki je u Japanu i zvanično promovisao novu generaciju modela Wagon R, ali je neko iznenađenje izostalo budući da je njegov izgled poznat već neko vreme, zahvaljujući onoj procureloj fabričkoj brošuri.

 (Dalje)

ABS Show: Difol noviteti

2 Feb 2017 - 17:40 Abs Link


Automobil koji je pripadao američkom muzičaru Stevenu Tyleru, Hennesey Venom Spyder GT, prodat je na aukciji za 800.000 dolara.

 (Dalje)

U Maleziji će se ove godine testirati nova vrsta gornjeg sloja za saobraćajnu infrastrukturu, tako da će na nekoliko saobraćajnica asfalt zameniti guma.

 (Dalje)

Jedan super-automobil definiše njegov izgled, upravljačke karakteristike i dosta snage, a takav je slučaj i sa LightRider modelom, električnim motociklom napravljenim korišćenjem tehnologije 3D štampanja.

 (Dalje)

Postoji vrlo malo glasina koje dolaze iz automoto sveta koje su prisutne toliko dugo da im se može oprostiti to što su ništa više do pukih želja i razmišljanja. Između ostalih tu se nalazi i model sledeće generacije Honde S2000.

 (Dalje)U Evropi smo već i zaboravili na njega, ali Hyundai Veloster se i dalje prodaje u Americi gde je za modelsku godinu 2017 ponuđen i u novoj verziji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66  Sledeći»