home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nissan je u pojedinim evropskim zemljama startovao sa prodajom nove specijalne edicije Pulsara, kako bi ponovo skrenuo pažnju kupaca na ovaj pomalo zaboravljeni model C segmenta.

 (Dalje)VIDEO: Renault Alaskan

1 Sep 2017 - 18:28 Video Link

 (Dalje)Peta trka svetskog takmičenja 2017 GT FIA WORLD ENDURANCE CHAMPIONSHIP održava se 3. septembra u Meksiko Sitiju.

 (Dalje)

Dok čekamo da tokom 2018. godine u Evropi krene prodaja njihovih SUV/crossover modela, Borgward najavljuje da će na predstojeći sajam automobila u Frankfurtu doći i sa novim koncept vozilom.

 (Dalje)

VIDEO: 2018 Nissan Armada

1 Sep 2017 - 15:17 Video Link


2018 Nissan 370Z

1 Sep 2017 - 14:16 Noviteti Link

Nissan 370Z, jedan od najstarijih sportskih automobila na tržištu, u modelsku godinu 2018 ulazi sa manjim izmenama.

 (Dalje)

U pitanju je program lojalnosti namenjen lokalnom tržištu i domaćem proizvodu, modelu FIAT 500L koji se s ponosom proizvodi u Srbiji, u kragujevačkoj fabrici. 

 (Dalje)

Od danas se na teritoriji EU više ne primenjuje zastareli New European Driving Cycle (NEDC) test za izračunavanje potrošnje goriva kod novih automobila, a zamenjuje ga daleko realističniji Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure, odnosno WLTP putem kojeg bi kupcima trebalo da postanu dostupni tačniji podaci o potrošnji i emisijama njihovih limenih ljubimaca.

 (Dalje)

Mercedes-AMG će svoj hypercar Project One zvanično predstaviti na sajmu automobila u Frankfurtu (u čast AMG-ove 50-godišnjice), a do tada pred nama je ova nova teaser slika kao najava njegove skore premijere.

 (Dalje)


 (Dalje)

Italijanske kompanije Bianchi i Ferrari su se udružile i napravile bicikl koji će biti ponuđen u tradicionalnim Rosso Corsa i Nero Setoso bojama iz Maranela.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 55 56 57 58 59 60 61  Sledeći»