home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Neobičan slučaj se desio u Nemačkoj, gde je vlasnik narandžastog McLaren Spidera parkirao automobil pored farme magaraca. Jedan od  njih je privučen upadljivom bojom zamenio automobil za veliku šargarepu, pa je pokušao da odgrize zadnji deo, napravivši štetu od gotovo 7.000 evra.

 (Dalje)Do 2025. dobar deo ponude biće dostupan s hibridnim ili električnim pogonom

Paralelno s vestima o hapšenjima bivših rukovodioca zbog skandala Dieselgate, Audi je objavio i novu strategiju, po kojoj će do 2025. u svoju ponudu uvesti čak 20 novih elektrifikovanih modela.

 (Dalje)

Počela hapšenja u Audiju

29 Sep 2017 - 23:50 Vesti Link

Uređaj za lažiranje emisije instaliran u 11 miliona automobila

Nemački istražni organi su uhapsili dva bivša rukovodioca Audija i zaplenili čitav niz dokaza tokom nekoliko pretresa u poslednjih 24 sata.

 (Dalje)Već duže vreme je poznato da će BMW, kao odgovor na zahteve entuzijasta za još snažnijom verzijom modela M2 (fabrički ima 370KS i 465 Nm), tokom sledeće godine odgovoriti posebnom verzijom.

 (Dalje)

Jesenja akcija u AK Stojanov. Pripremljena je posebna promo cena za model Fiat Tipo HB EASY 1.4 benzin

 (Dalje)

Ova godina je izuzetno značajna za Hyundai u Srbiji.

U 2017. godini, čak tri ovlašćena zastupnika za različite regione, slave jubileje postojanja svojih kompanija i uspešno poslovanje u zastupanju Hyundai brenda.

 (Dalje)Renault je R5 Turbo promovisao 1980. godine, nakon čega su Francuzi predstavili i verzije R5 Turbo 2, kao i najsnažniji R5 Turbo 2 Evolution.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 59 60 61  Sledeći»