home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
bmw m5

BMW je saopštio da je u Dingolfing fabrici i zvanično startovala serijska proizvodnja nove generacije sportskog sedana M5 (F90), pri čemu je jedan od prvih primeraka bio u upadljivoj Snapper Rocks Blue boji.

 (Dalje)fc barcelona

Nakon Bajerna i Real Madrida, nove automobile su dobili i igrači Barselone.

 (Dalje)top gear civic type r

Top Gear, TV emisija o automobilima koja se prikazuje na britaskom BBC-u, mada je dosta izgubila od svoje autoentičnosti odlaskom Jeremyja Clarksona, Richarda Hammonda i Jamesa Mayja i dalje je globalno popularna. Kako se približava doba godine kada različiti mediji koji se bave automobilima svode statistike i na različite načine se opredeljuju o rejtingu i popularnosti novih modela automobila, tako su i poznata emisija i istoimeni časopis objavili koji su to automobil prema njihovoj oceni obležili ovu godinu.

 (Dalje)

Yagalёt

Ruska firma Yagalёt je predstavila koncept novog, neobičnog automobila, koji reklamira kao leteći automobil.

 (Dalje)Mazda Team Joest

Mazda Motorsport je predstavio svoje vozače za IMSA sezonu 2018. u kojoj će koristiti dva Mazda RT24-P prototipa iz DPI kategorije. Jasan uticaj doskorašnjeg Audi fabričkog tima je očigledan jer su se timu pridružili Oliver Džarvis, Hari Tinknel i Rene Rast.

 (Dalje)

suzuki swift

Ponosno vas obaveštavamo da je Suzuki brend minulih nedelja osvojio 3 prestižne nagrade.

 (Dalje)

chris harris

Zbog BBC-jeve odluke da okonča saradnju sa Džeremijem Klarksonom 2015. godine, sada imamo dve odlične automobilske emisije – Grand Tour i Top Gear. Međutim, čini se da Land Rover o tome možda ima određene supertajne informacije, sudeći po paketima koje je nedavno uputio na adrese voditelja Grand Toura.

 (Dalje)

kia stinger

Sa kompanijom Kia i njihovim marketing kampanjama, kupac nikada nije načisto, a kada je tako, obično je taj isti kupac na šteti. Naravno, ukoliko se opredeli za kupovinu. Setimo se samo “beskamatnog kreditiranja”, “garancije”, “first minute ponuda” i slično.

 (Dalje)

bugatti chiron

Top Gear Magazine je odlučio da i ove godine izabere nekoliko automobila koji su obeležili godinu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75  Sledeći»