home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bugatti EB110 GT

Retki Bugatti EB110 će biti prodat na aukciji u januaru, a koju će organizovati aukcijska kuća RM Sotheby's u Finiksu u Arizoni.

 (Dalje)nissan titan

Na tržištu pikapa postaje sve napetije, a viši potpredsednik proizvodnog planiranja Nissana za Severnu Ameriku kaže da će Titan u ponudi biti sa V6 motorom.

 (Dalje)

volkswagen e-golf

Sa 1.050 na 2.100 primeraka mesečno

Volkswagen je objavio da je potražnja za novim e-Golfom značajno porasla, tako da će uvesti drugu smenu u fabrici u Drezdenu, kako bi zadovoljio zahteve tržišta.

 (Dalje)

lada vesta sport

AvtoVAZ, najveći ruski automobilski proizvođač registrovao je oznake Lada Vesta R i Lada Vesta S-Line. To je nedvosmislena najava dve sportske verzije limuzine koje bi svetlo dana trebalo da ugledaju naredne godine.

 (Dalje)

Harley-Davidson

Kako prenosi Beta, američki proizvođač motocikala Harli-Dejvidson više stavlja akcenat na širenje obuke budućih vozača motora, u nameri da privuče više kupaca usled pada prodaje. I zbog toga što su mu klijenti sve stariji.

 (Dalje)

peugeot rcz

Proizvodio se šest godina, a poslednji primerak je na put izašao 18. septembra 2015. Reč je Peugeotu RCZ koji je dobio brojne nagrada, između ostalih i titulu najboljeg kupea 2010. od Top Geara.

 (Dalje)

bmw 3 compact

Pre dve godine nepoznati vozač je parkirao BMW ispred raskrsnice na magistralnom putu prema Bonn-Alfteru, u nemačkoj pokrajini Severna Rajna – Vestfalija. Parkirao i nestao. Od tada tamnoplava Compact "trojka" stoji u travi kao mamac za lopove koji su opustošili kokpit.

 (Dalje)

Ford Ranger Wildtrak

Ford Ranger nije slučajno najprodavaniji pick-up u mnogim zemljama širom sveta. Nije sam na tržištu pa da kupci nemaju izbora. Osvežen je za 2017. i pokušaće da se odbrani od konkurencije.

 (Dalje)lada niva

U zadnje vreme se puno govori o pojavi mogućeg naslednika legendarne Nive, koji može izgledati kao novi krosover u aktuelnom H stilu Lade. Zamislimo da je dizajn novog automobila usavršeni originalni terenac 4x4.

 (Dalje)

VIDEO: Test Renault Scenic

30 Dec 2017 - 10:00 Video Link«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 73 74 75  Sledeći»