home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan Crossovers

Vozite se u udobnosti i potpunoj sigurnosti sa stilom, bilo leto ili zima. Nissan nudi revolucionarnu paletu crossovera koji će vas odvesti kuda želite, a vaši doživljaji biće još bolji uz inteligentne tehnologije. Iskoristite posebne pogodnosti i odvezite Nissan Crossover uz značajne uštede kroz beskamatno finansiranje.

 (Dalje)

Land Rover Discovery Sport

Land Rover već radi na redizajnu Discovery Sporta, pet godina nakon debija aktuelne generacije.

 (Dalje)

Lada Granta liftback facelift

Lada je ranije ovog meseca već objavila zvanične fotografije obnovljene Grante sedan, zatim su se pojavile špijunske slike Grante hatchback (u stvari Kalina hatchback koja će istovremeno sa restilizacijom promeniti ime i postati deo Granta porodice), a sada je pred nama i redizajnirana Granta liftback.

 (Dalje)

Lynk & Co 03 sedan

31 Jul 2018 - 01:38 Noviteti Link
Lynk & Co 03 sedan

Lynk & Co (novi brend kineske kompanije Geely) je ranije ove godine na promociji u Amsterdamu i zvanično predstavio kompaktni crossover 02, a u četvrtom kvartalu ove godine na kinesko tržište stiže i ovaj 03 sedan.

 (Dalje)

Prvenac

Sa izuzetkom Zastava TERVO (Zastava Terenska Vozila) i FAP-a, Srbija više nema domaću industriju.

 (Dalje)

Lamborghini Aventador SVJ

Novi Aventador SVJ, koji tek treba da ima svoju premijeru, ne samo da je najbrži automobil na Nirburgringu, već će predstavljati i kraj jedne ere za italijanskiog proizvođača, s obzirom da će biti poslednji super automobil kompanije Lamborghini sa V12 agregatom, bez ikakve forme elektrifikacije.

 (Dalje)

Nissan Juke

Japanski Nissan je odlučio da povuče svoj popularni krosover Juke sa američkog tržišta. Iako je jedan od najprodavanijih SUV u svojoj klasi u Evropi, Juke nikad nije privukao isto interesovanje kod Amerikanaca.

 (Dalje)

Pagani Zonda Revolucion

Život u Majamiju je oduvek posedovao svoju posebnu notu

Dinamični obrisi nebodera i modernih imanja evropskih i ostalih doseljenika, baš kao i oni, nameću svoja pravila i zakone prostoru u kome su čelične kule zamenile gotovo sve prirodne lepote, međutim, čak i u takvom svetu, još uvek postoji dovoljno prostora da stvari odu korak dalje.

 (Dalje)

Milan Red

Austrijski Milan Automotive GmbH (na čelu je 36-godišnji Markus Fux) i zvanično promoviše svoj hypercar Milan Red koji će biti napravljen u ograničenoj seriji od samo 99 primeraka.

 (Dalje)

Winton Motor Carriage

Jedan od pionira američke autoindustrije je za 1.000 dolara oglasio prodaju motorizovane kočije snage 10KS koja je postizala 54 km/h

Automobil su smislili i njegove tehničke osnove postavili Nemci. Francuzi su ga razvili, pretvorili u popularno prevozno sredstvo i smislili auto trke. A onda su došli Amerikanci i počeli da ga prodaju i oglašavaju.

 (Dalje)VIDEO: Test 2018 Volvo V60

30 Jul 2018 - 21:46 Video Link«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 80 81 82  Sledeći»