home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cupra Ateca Limited Edition

Limited Edition je novo specijalno izdanje Cuprinog SUV modela Ateca, uz najavu da je serija ograničena na 1.999 primeraka.

 (Dalje)Video: Polovni automobiliLada 4x4

Lada 4x4 će u okviru najavljenog „fejsliftinga” dobiti novi spoljašnji izgled i potpuno originalni izgled enterijera. Što se tiče tehničkih karakteristika, one ostaju nepromenjene.

 (Dalje)

Lamborghini Miura

Opisan kao primer "vremenske kapsule" legendarnog Lamba, 50-godišnji superautomobil sačuvan u netaknutom stanju, s originalnom bojom, limarijom i svim fabričkim mehaničkim komponentama, nedavno je na aukciji prodat za čak 1,5 miliona dolara.

 (Dalje)

Ferrari 488 GT3 Evo

* Uz 488 Challenge Evo, Ferrari je proteklog vikenda na događaju 2019 Finali Mondiali predstavio i trkački 488 GT3 Evo modelske godine 2020

 (Dalje)

Hyundai HDC-6 Neptune

Severnoamerički salon komercijalnih vozila obično ne privlači veliku pažnju javnosti, ali to se promenilo zahvaljujući Hyundaiju koji je za tu priliku pripremio HDC-6 Neptune koncept.

 (Dalje)Fisker SUV

Američki Fisker je danas objavio još jednu teaser sliku svog budućeg električnog SUV modela, čija premijera nas očekuje uskoro.

 (Dalje)

Zagađivači

Automobili i druga prevozna sredstva su jedan od glavnih zagađivača vazduha. Prema podacima Ujedinjenih nacija, automobili u zagađenju učestvuju i do 75 odsto. Kod nas su najveći problem vozila bez katalizatora, prenosi RTS. Potrebne su hitne mere kako bi se zagađenje smanjilo, kažu stručnjaci.

 (Dalje)

Hyundai Veloster N Performance Concept

SEMA sajam tjunera u Las Vegasu je sve bliži (počinje 5. novembra), a tamo će Hyundai prikazati i ovaj Veloster N Performance Concept.

 (Dalje)Mazda CX-30

Mazda je još jednom pokazala doslednost u svojoj umetnosti oblika i inženjeringa. CX-30 je novi SUV, pozicioniran između modela CX-3 i CX-5

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 63 64 65  Sledeći»