home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai i20 N

Hyundai je već objavio slike i detalje o novoj generaciji modela i20 (zvaničnu premijeru je imao početkom prošlog meseca), pa sada pažnju privlače informacije o budućoj sportskoj N varijanti.

 (Dalje)Automobili

Trenutna situacija sve nas je zatekla i poremetila nam planove, pa tako i svima onima koji su planirali da kupe ili prodaju auto.

 (Dalje)

Ronin

Proizvođači automobila se nalaze u teškoj situaciji zbog pandemije koronavirusa, a lepo je videti da su u ovim teškim vremenima svoje kanale i moć odlučili da iskoriste kako bi pomogli svetu. Mnogi su tako privremeno promenili svoj logo kako bi naglasili važnost socijalnog distanciranja (među njima su i VW i Audi), a osim toga mnogi su odlučili da pomognu i s izradom potrebne opreme kao i finansijskim izdacima.

 (Dalje)

Lamborghini Countach

Svaki Lamborghini je priča za sebe, ali Countach je bio i ostao jedan od najpoželjnijih sportskih automobila.

 (Dalje)

SEAT proizvodnja

Proizvodna linija za SEAT Leon u fabrici Martorell gotovo je neprepoznatljiva. Danas se automobili tu više ne prave; umesto toga, proizvode se automatizovani ventilatori koji će pomoći  zdravstvenom sistemu usred krize COVID-19.

 (Dalje)

Volvo servis

Nova usluga preuzimanja i povratka vozila na Vašoj kućnoj adresi znači da nam se prilikom zakazivanja servisa možete obratiti sa zahtevom da vozilo preuzmemo na Vašoj adresi na široj teritoriji Grada Beograda (i prigradskih opština).

 (Dalje)

ABT RS7-R sa 730KS

2 Apr 2020 - 20:51 Tuning Link
ABT RS7-R

Audi RS7 Sportback je već neko vreme prisutan na evropskom tržištu, a sada je ABT Sportsline predstavio svoj drugi program namenjen najsnažnijm Sportbacku.

 (Dalje)

Abarth 695

Serija nagrada za Abarth na početku 2020. potvrdila je veliki entuzijazam za brend sa značkom škorpiona, koji je prošle godine proslavio svoju 70 godišnjicu. Abarth je trijumfovao u takmičenjima koja su organizovala dva prestižna nemačka časopisa o automobilizmu, a ostvario je i pobede u Mađarskoj i Sloveniji u februaru, u okviru međunarodnog projekta Best Cars 2020.

 (Dalje)

VIDEO: Škoda Kodiaq RS

2 Apr 2020 - 20:15 Video Link


Lamborghini proizvodi zaštitne maske i vizire

Kako piše Serbiaring, fabrički pogon Lamborginija u mestu Santa Agata pokraj Bolonje počeo je juče sa proizvodnjom zaštitnih maski i pleksiglasnih vizira.

 (Dalje)

Auto Moto Show 043

2 Apr 2020 - 20:11 Video Link

TV emisija sa poznatima o automobilizmu, motociklizmu, auto-moto sportu, tehnologijama i turizmu.

 (Dalje)

Honda „Red Dot“

Hondina potpuno nova, izuzetno hvaljena Honda e dobila je nagradu „Red Dot: Best of the Best 2020“, najvišu počast među čuvenim „Red Dot“ nagradama, za svoj revolucionarni dizajn proizvoda.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59  Sledeći»