home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Jeep „4x4 Day” je„Trail Rated“

           Četvrti dan četvrtog meseca je vreme za godišnju proslava poznatog američkog brenda i terenske vožnje.
           Događaj za 2020. fokusiraće se na „Trail Rated“ - šemu sertifikovanja brenda koja ističe najsposobnija terenska vozila u ponudi njegovih modela.

 (Dalje)“Pick up & delivery”

“Ostanite kod kuće i mi ćemo pruzeti vaš automobil ili motocikl ukoliko je potrebno da se servisira i nakon toga vratiti vašeg ljubimca na vašu adresu.”

 (Dalje)

ABS Show – 613. emisija

3 Apr 2020 - 17:49 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 613 možete pogledati:

- JEEP AVANTURA KOPAONIK

 (Dalje)

Audi A3 L

Audi je novu generaciju modela A3 za sada predstavio u formi hatchbacka sa 5 vrata (A3 Sportback), ali uskoro stiže i njegova sedan varijanta.

 (Dalje)

Land Rover Defender

Land Rover sarađuje s Međunarodnom federacijom društava Crvenog krsta i Crvenog polumeseca više od 65 godina, finansirajući projekte pripreme za katastrofe i reagovanje na vanredne situacije širom sveta

 (Dalje)

Lexus SUV

Krajem februara 2020. godine, Lexus je premašio brojku od 250.000 prodatih hibridnih SUV modela u Evropi, a sada SUV/crossover modeli čine glavnu prodaju Lexusa.

 (Dalje)

Toyota GT86

Ako ste fan automobila, posebno Toyotinih, ova vest će vas itekako obradovati.

 (Dalje)

Toyota C-HR EV

Prvi električni automobil iz Toyote, C-HR EV iz zajedničkog kineskog preduzeća GAC-Toyota, trebalo bi da počne da se prodaje na lokalnom tržištu krajem sledećeg meseca.

 (Dalje)

Markes i Honda CBR1000RR-R

Odmor od sumorne stvarnosti nam danas stiže u vidu Marka Markesa koji vozi Hondu CBR10000RR-R Fireblade SP na stazi Katalunja.

 (Dalje)