home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Tesla Model X

Elon Musk je prodao oko 4 milijarde dolara vrednih Teslinih deonica u danima nakon svoje ponude da preuzme Twitter, prema podnescima Komisije za vrednosne papire i berze.

 (Dalje)

Cene goriva

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije saopštilo je najviše maloprodajne cene derivata nafte za period od 29. aprila 2022. godine u 15 časova do 6. maja 2022. godine, takođe u 15 časova.

 (Dalje)

Renault i Roland-Garros

U okviru nove strategije marke, Renault je odlučio da pojednostavi svoja globalna marketinška partnerstva i da usmeri svoj angažman na nekoliko ključnih stubova koji mogu da ponude značajnu dodanu vrednost. Renault će se sada fokusirati na sport kroz dva glavna partnerstva – već poznato i važno partnerstvo marke sa Francuskim ragbi savezom kao i novo partnerstvo sa teniskim turnirom Roland-Garros.

 (Dalje)

Polestar 2

Decentno unapređeni Polestar 2 pokreće i nešto snažniji elektromotor, a s jednim punjenjem baterija sada može da pređe 473 kilometra.

 (Dalje)

Brabus 900 Mercedes-Maybach GLS

U Brabusovoj bogatoj ponudi se nalazi još jedna modifikovana verzija ionako luksuznog modela Mercedes-Maybach GLS.

 (Dalje)Yamaha Tenere

Čini se da veća i snažnija Yamaha Tenere 900 u planovima japanskog proizvođača. To se čini kao logičan korak, imajući u vidu daje Tenere nekad pokrivao širok spektar tržišta.

 (Dalje)

VIDEO: McLaren Elva

29 Apr 2022 - 14:30 Video Link


McLaren 720S

Prvi trkački vikend Formule 1 u Majamiju je na programu od 6. do 8. maja, a tim povodom je McLaren pripremio pet specijalnih primeraka modela 720S.

 (Dalje)

BMW baterije

Konzorcijum proizvođača automobila i baterija koji finansira Nemačka, uključujući BMW (BMVG.DE), Umicore (UMI.BR) i BASF (BASFn.DE), treba da razvije „pasoš za baterije” koji će prati sadržaj i ugljenični otisak baterija u Evropi, saopštilo je nemačko ministarstvo ekonomije.

 (Dalje)Jetour Dasheng

29 Apr 2022 - 11:30 Noviteti Link
Jetour Dasheng

Marku Jetour je pre četiri godine osnovao kineski Chery, a trenutno u ponudi ima samo dva modela.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 56 57  Sledeći»