home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Bugatti Rimac

Prošle godine formirana kompanija Bugatti Rimac je najavila svoje prvo zajedničko geografsko širenje – u Berlinu će biti pokrenut njihov centar za istraživanje i razvoj na polju dizajna i tehnologije.

 (Dalje)Renault Oroch

Renaultov pick-up Duster Oroch za južnoameričko tržište će uskoro proći kroz restilizaciju, a pored doteranog izgleda vozilo će dobiti i širu paletu motora.

 (Dalje)

VIDEO: 1994 TVR Chimaera

1 Apr 2022 - 08:00 Video Link


Alfa Romeo SZ

Predstavljen tokom Sajma automobila u Ženevi 1989. godine, Alfa Romeo SZ se smatra jednim od najegzotičnijih ekskluzivnih automobila koje je italijanska kompanija ikada proizvela.

 (Dalje)Lamborghini Gallardo LP 570 Performante

TrackDays, kompanija iz Velike Britanija koja nudi različita iskustva na trkačkoj stazi, najavila je par superautomobila dostupnih za program "Junior Driver". Sada deca od 10 do 17 godina mogu da sednu za volan Ferrarija ili Lamborghinija, čak i pre nego što dobiju vozačku dozvolu.

 (Dalje)

GM fabrika

Osoblje u pogonu General Motorsa u Šangaju je zamoljeno da spava u fabrici da bi se omogućilo da fabrika ostane otvorena u skladu s trenutnim propisima o zaustavljanju širenja COVID-a.

 (Dalje)

Harley-Davidson Sportster S

Sportster S platforma kompanije Harley-Davidson će dobiti novu varijantu, a to nam otkriva najnoviji tizer video snimak.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 55 56 57