home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Harley-Davidson Sportster S

Sportster S platforma kompanije Harley-Davidson će dobiti novu varijantu, a to nam otkriva najnoviji tizer video snimak.

Samo na trenutke možemo videti novi izgled motocikla u kruzer stilu, ali bar znamo kada će biti lansiran.

Pretpostavlja se da će predstojeći model biće treća mašina u gami renomiranog proizvođača koja će imati Revolution Max jedinicu. Ono što je predmet nagađanja je njegovo ime, a mnogi smatraju da bi mogao da ponese nedavno zaštićeni naziv Nightster.

Na osnovu onoga što nam otkriva tizer video snimak, vidimo da će se nova varijanta razlikovati od ostalih u Sportster S liniji po nekoliko spoljašnjih karakteristika. Primetna su LED svetla drugačijeg oblika od prepoznatljivih farova brenda iz Milvokija, teleskopske prednje viljuške i zadnji amortizer. To su samo neke naznake da će ovaj model više naginjati kruze segmentu nego sportskom etosu Sportster S.

Ono što je još uvek nejasno je da li će novi model uopšte pokretati Revolution Max agregat. Pomenuta jedinica je razvijena s mogućnošću smanjivanja kubikaže. To znači da bi na ovoj mašini mogla da dođe u varijanti od 975 kubika, umesto 1.250 koliko je prvobitno namenjeno za Bronx.

Na svu sreću, na odgovore nećemo morati da čekamo dugo. Više informacije očekujemo 12. aprila, kada je zakazano zvanično lansiranje novog člana Harley-Davidson porodice.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 318Komentari