home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sudar

Svi mi volimo brze, moćne automobile, a retko koje električno vozilo ne krase ovi atributi.

 (Dalje)MV Agusta F4

MV Agusta sprema novi „ultra premijum“ motocikl, koji bi nasledio F4 superbajk. To je potvrdio izvršni direktor kompanije, Timur Sardarov, a ako je verovati dostupnim informacijama, čeka nas zaista unikatna kreacija.

 (Dalje)Ineos Grenadier

Robusni SUV Ineos Grenadier – koji će se pojaviti u prodajnim salonima u Velikoj Britaniji za nekoliko nedelja – biće praćen manjim i potpuno električnim modelom.

 (Dalje)

VIDEO: Ariel Nomad R

1 Jun 2022 - 13:15 Video Link


Michelin guma

Električna vozila polako, ali sigurno osvajaju prostor na tržištu i na putevima, ali kako se troše prve gume, mnogi njihovi vlasnici su suočeni sa zanimljivom dilemom.

 (Dalje)Tesla punjač

Električni Tesla automobil jednog stanovnika Amsterdama već dva meseca je ukopčan na istom javnom punjaču, na žalost lokalnih stanovnika. Međutim, očigledno je na raspolaganju toliko mesta za punenje da ni opština ne interveniše

 (Dalje)

Toyota fabrika

Toyota je u poziciji da treću godinu zaredom bude najveći proizvođač automobila na svetu zahvaljujući mnogo boljem startu na početku 2022. u odnosu na Volkswagen grupu.

 (Dalje)

Novi Hongqi H5

1 Jun 2022 - 09:30 Noviteti Link
Hongqi H5

Kineski FAW prikazuje novu generacije limuzine Hongqi H5 koja je napravljena na novoj platformi sa prednjim pogonom.

 (Dalje)Audi Quattro 20V

Interes za klasične Audijeve modele konstantno raste, a jedan primerak Audija Quattro 20V bi mogao da postavi novi rekord na aukciji koja će se održati 18. juna.

 (Dalje)

Lexus RX

Nakon što je u aprilu predstavio potpuno električni crossover RZ 450e, Lexus nastavlja da izbacuje novitete pa je tako sada pred nama i peta generacija crossovera RX.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 54 55 56 57 58 59 60  Sledeći»