home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ograničenje

Inicijativa za ograničenje brzine na 30 km/h u centrima gradova, čiji su suosnivači gradovi Augsburg, Ulm i Frajburg, pronalazi sve više pristalica.

 (Dalje)Mercedes EQC

Ponuda automobila će sledeće 2023. godine verovatno biti veća. Povećaće se i rabat za automobile sa motorima na benzin i dizel. Električnim automobilima, međutim, preti pad potražnje.

 (Dalje)

Arctic Trucks Land Rover Defender

Arctic Trucks sa svojim novim paketom modifikacija za novi Land Rover Defender poboljšava mogućnosti ovog terenca u teškim uslovima.

 (Dalje)

VIDEO: 1983 BMW 745i

3 Jan 2023 - 09:00 Video Link


IAT T-Mad

3 Jan 2023 - 08:30 Concept cars Link
IAT T-Mad

Mada je IAT T-Mad za sada samo koncept vozilo, ovaj električni pick-up će po vestima sa Guangzhou sajma automobila stići i do proizvodne trake.

 (Dalje)

Maserati MC12 Versione Corse

Malo je automobila koji uzburkaju emocije kao što to može Maserati, a kada je reč o modelu MC12, prethodniku briljantnog MC20, ta konstatacija dodatno dobija na značaju.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Kompanija Tesla je objavila izveštaj o proizvodnji i isporuci za četvrti kvartal i 2022. godinu.

 (Dalje)

Ulje

Dok se česte izmene ulja u vozilima s pogonom na unutrašnje sagorevanje smatraju rutinskim, postoje slučajevi ekstremnog zanemarivanja kod iznenađenih automehaničara. Videozapisi pokazuju užasno stanje ulja i motora nakon što vlasnici prekorače njihov životni ciklus za hiljade kilometara.

 (Dalje)

Alfa Romeo najava

Pre nego što Alfa Romeo postane čisto električni brend kasnije ove decenije, italijanska marka će ponuditi jedan supersportski automobil.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 51 52 53 54 55 56 57 58  Sledeći»