home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW X7 pick-up

Mada je BMW još 2019. godine prikazao unikatni X7 pick-up (na slikama), to ne znači da će Bavarci jednog dana nešto slično ponuditi kupcima.

 (Dalje)Ovo je Mazda CX-90

30 Jan 2023 - 23:48 Noviteti Link
Mazda CX-90

CX-90 je novi Mazdin SUV model, koji će osim sa rednim šestocilindričnim motorom biti dostupan i u Plug-in Hybrid verziji (CX-90 PHEV).

 (Dalje)

Audi Grandsphere

Audi trenutno nema na raspolaganju veliku električnu limuzinu, ali to će se promeniti krajem 2024. sa predstavljanjem nove generacije A8.

 (Dalje)

Opel Astra

Svako ko ima staro dizel vozilo uskoro će od države moći da dobije subvenciju od oko 2.000 evra za kupovinu automobila. Vlada Srbije je donela "Program za zaštitu vazduha" i u okviru toga su predviđene mere da se deregistruje određeni broj automobila, a to su automobili euro 1, 2 i 3. Svi oni koji poseduju te automobile i budu ih reciklirali ostvariće uslov za dobijanje subvencije za kupovinu automobila koji su euro 6 norme i izduvnih gasova, rekao je za RTS direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović.

 (Dalje)

Vožnja

Vožnja pod dejstvom alkohola sa više od 1,2 promila u krvi, odbijanje alko-testa, vožnja bez vozačke dozvole ili tokom mere zabrane upravljanja vozilom - samo su neki sa spiska od 18 saobraćajnih prekršaja zbog kojih će se oduzimati vozilo, prema predloženim izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

 (Dalje)

Renault Nissan Alijansa

Kompanija Reno je pristala da prilikom preraspodele smanji svoj udeo deonica u kompaniji Nisan motor co., kako bi se smanjile dugogodišnje trzavice u savezu sa tom kompanijom.

 (Dalje)

VIDEO: 2023 Škoda Karoq

30 Jan 2023 - 20:03 Video Link


Audi F1

Nemački proizvođač automobila "Audi" kupio je manjinski paket deonica "Zauber grupe", što je prvi korak ka planiranom ulasku nemačke kompanije u šampionat Formule 1.

 (Dalje)

Audi Q8 E-Tron

Audi ne planira da napusti naziv E-Tron za svoje buduće električne modele, za razliku Mercedesa i njegove EQ oznake.

 (Dalje)

VIDEO: Mercedes EQB

30 Jan 2023 - 17:56 Video Link


Ferrari F40

Unikatni Ferrari F40 se "mučio" da nađe novog vlasnika, ali je na kraju prodat na aukciji za 2.750.000 dolara.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 56 57 58  Sledeći»