home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

“Svako bi trebalo da ima jednog ispred kuće”

Jedinica, dvojka, trojka pa sve do osmice. Golf je jedan od najčešćih automobila na putevima BiH. Ako ne i najčešći. Ljudima najdraži - vrlo verovatno.

 (Dalje)MG 7

U 2022. godini predstavljen je ili lansiran 131 novi automobil. Broj isključuje modele sa novim oznakama, fejslift i koncepte, ali uključuje sve serijske automobile predstavljene javnosti širom sveta.

 (Dalje)

Prvi dan 44. Dakar relija za Gabora Sagmajstera jedinog predstavnika Srbije u kategoriji motociklista, protekao je uslovno rečeno standardno, ako se izuzme problem sa menječam. Nedostatak šeste brzine na dugačkim pravcima i te kako je uticao na ukupno vreme, na kraju prve specijale dužine 360 kilometara.

 (Dalje)

Strikeforce Hummer EV

Dovoljno je reći da je novi GMC Hummer EV ogromno vozilo. Ima preko 1000 KS koji imaju zadatak pokretanja 4100 kg teškog vozila. I to odrađuju na odličan način jer sprint do 96 km/h odrade za odlične 3 sekunde. 

 (Dalje)

Hyundai EV gama

Južnokorejski gigant Hjundai Motor Grup i Kraljevina Saudijska Arabija su postigli dogovor o zajedničkom razvijanju automobilske industrije, saopštilo je Ministarstvo industrije Saudijske Arabije putem Tvitera.

 (Dalje)3T Exploro Racemax x Huracán Sterrato

Italijanski proizvođač superautomobila, Lamborghini, udružio se sa italijanskim proizvođačem vrhunskih bicikala 3T.

 (Dalje)

Nissan Leaf

Dugo vremena se činilo da je opšta mudrost da bi vlasnici električnih vozila trebalo da zadrže i vozilo koje pokreće motor s unutrašnjim sagorevanjem, za svaki slučaj. Međutim, novo istraživanje pokazuje da ljudi koji poseduju obe vrste vozila u stvari ne trebaju oba.

 (Dalje)

VIDEO: Test Polestar 2

1 Jan 2023 - 12:00 Video Link


Wheels Boutique Toyota Supra

Za ovu modifikovanu Toyotu Supru je zaslužan Wheels Boutique, koji je sem novog kompleta alu točkova predvideo i widebody kit.

 (Dalje)

VIDEO: 2023 Genesis GV60

1 Jan 2023 - 10:00 Video Link


Fantic Electric

Fantic Motor je na evropsko tržište lansirao svoj električni skuter.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 56 57 58