home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Suzuki Waku SPO

Suzuki je objavio listu vozila koje će krajem oktobra izložiti na sajmu automobila u Tokiju, a među njima pažnju privlači nekoliko zanimljivih studija.

Suzuki Waku SPO

Waku SPO concept je kompaktno vozilo koji se ističe dvobojnim eksterijerom, PHEV pogonom (detalji nisu saopšteni), 4x4 pogonom, zadnjim bočnim vratima koje se otvarajau u suprotnom smeru od prednjih, pa kamerama umesto klasičnih retorvizora i modernom unutrašnjošću sa digitalnim instrumentima i volanom nestandardnog oblika.

Suzuki Waku SPO

Vozilo je dugačko 3700 mm, široko 1650 mm, visoko 1430 mm i ima međuosovinsko rastojanje od 2460 mm.

Sledi Suzuki Hanare concept, potpuno autonomno i električno vozilo, sa prostranim enterijerom i velikim bočnim vratima koja se otvaraju u vis.

Suzuki Hanare

U kratkoj vesti se navodi da Hanare concept ima i pogon na sva četiri točka, a što se dimenzija tiče dužina iznosi 3900 mm, širina 1900 mm i visina 1800 mm.

Suzuki Hanare

Suzuki Hanare

Tu je i Suzuki Hustler concept, nova verzija Hustlera koju pokreće trocilindrični turbo benzinski motor od samo 660 kubika (uz mild hybrid sistem)

Suzuki Hustler concept

Ovde su Japanci predvideli narandžasti boju eksterijera, kontrastni crni krov i crne retrovizore, crne okvire prednjih svetala, dvobojne alu točkove, HUSTLER natpis na bokovima, krovni prtljažnik i dvobojni enterijer.

Treba reći da ovaj samo 3395 mm dugački model ima i pogon na sva četiri točka.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 1088Komentari