home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Neuron EV T.One

Nizu električnih pick-up vozila koja su već predstavljena ili bar najavljena (Atlis, Bollinger, Ford, GM, Hercules, Rivian, Tesla i Lordstown/Workhorse) se pridružuje i Neuron EV T.One.

Neuron EV T.One

Neuron EV je kompanija iz Kalifornije koja je osnovana 2017. godine i koja je nedavno na sajmu China International Import Expo (CIIE) u Šangaju predstavila električni pick-up nazvan T.One.

Neuron EV T.One

Za mesto promocije je namerno izabrana Kina jer je to najveće tržište električnih vozila, a CIIE je najveći trgovački sajam na svetu.

Neuron EV T.One

Neuron EV svoj proizvod opisuje kao praktičan i poželjan EUV (electric utility vehicle), pri čemu se kao kupci ciljaju mlađi profesionalci starosti između 30 i 50 godina.

Neuron EV T.One

U saopštenju nema informacija o elektromotorima, baterijama i dometu, jedino je navedeno da se vozilo bazira na takozvanoj skateboard šasiji.

Neuron EV T.One

Sve komande se obavljaju preko nekoliko ekrana u kabini, a ono što privlači pažnju je i centralno postavljeno vozačevo sedište.

Ostaje da se vidi kada će T.One krenuti u proizvodnnju i prodaju, a treba reći i da Neuron EV već planira i pogonski sistem sa vodoničnim gorivim ćelijama.

Ivan Mitić – Autoblog.rs
čitanja : 641Komentari