home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BF Goodrich off-road brisači

Poznati eksperti u oblasti terenskih pneumatika, razvili su potpuno nove brisače za vetrobransko staklo za off-road uslove.

Kompanija BF Goodrich odlučila je da se upusti u reševanje poznatog problema vožnje u off-road uslovima. Ni najbolji pneumatici vam neće pomoći ako otkažu brisači na terenskom vozilu. Dobra trakcija i pogon, bez dobre preglednosti ne znači puno. BF Goodrich je predstavio nove "terenske brisače", koji ne bi smeli da zakažu ni u najtežim uslovima.

BF Goodrich off-road brisači

Oni se zasnivaju na specijalnoj smesi od gume, sa visokim udelom prirodnog kaučuka, koji brisačima daje fleksibilnost čak i pri ekstremno niskim temperaturama, a istovremeno ih čini otpornim na oštećenja koja nastaju nanošenjem blata na vetrobransko staklo. Zanimljivo je da su brisači specijalno dizajnirani, sa gornjom površinom koja asocira na dizjan pneumatika All-Terrain T/A KO2.

Kako navodi BF Doodrich, brisači bi trebalo da budu praktično neuništivi, jer mogu da izdrže velike količine blata i snega na vetrobranskom staklu. Konektor Secure-X obezbeđuje laku ugradnju i konstantno prijanjanje metlice brisača celom dužinom i ne bi trebalo da ostalu tipični neočišćeni pojasevi.

Cena brisača u Sjedinjenim Američkim Državama iznosi 69,99 dolara, što je oko 58 evra za par.

Izvor: Automagazin.rs

Foto: BF Goodrichčitanja : 1174Komentari