home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan Max-Out Concept

Nissan je nedavno sa kratkim saopštenjem potvrdio da će 2. februara predstaviti novi koncept automobil, uz najavu "kada virtuelno postane fizičko."

Automobil je sada i zvanično predstavljen, a radi se o fizičkoj verziji koncepta Max-Out koji je u novembru 2021. pokazan samo kao digitalni koncept.

Nissan Max-Out Concept

Nissan ovu studiju opisuje kao viziju uzbudljive mobilnosti bez emisije štetnih gasova. Nissan Max-Out Concept je kabriolet sa niskim težištem koji ima za cilj da pruži novo iskustvo vožnje sa svojom vrhunskom stabilnošću i udobnošću.

Nissan Max-Out Concept

Kako se ističe u saopštenju, kao simbol Nissanovog pristupa dizajnu japanskog futurizma, Max-Out ima oblik čistih linija i osvetljenih elemenata kako bi podržao i ulepšao osećaj kretanja i tehnologije vozila.

Nissan Max-Out Concept

Stvaranje Max-Outa u stvarnom svetu signalizira Nissanovu obnovljenu posvećenost sportskim automobilima, usred napora kompanije ka elektrifikaciji.

Nissan Max-Out Concept

Unutrašnjost se ističe širokim digitalnim ekranom koji je sposoban za više zadataka, dok netradicionalni volan i nedostatak pedala ukazuju na autonomne sposobnosti.

Nissan međutim nije objavio nikave detalje u vezi sa pogonom ili performansama.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 511Komentari