home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept

Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept je konceptualni model saradnje, doteran od strane obe kompanije koje dele viziju Overtrail projekta.

Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept

Napravljen je da predstavlja pouzdano vozilo, sposobno da se kreće u najizazovnijim okruženjima. Sa avanturističkim eksterijerom osnovnog vozila i izuzetnim off-road performansama, kao i dizajnom skrojenim za udobnu vožnju na bilo kom putu, vozilo uključuje karakteristike jedinstvene za 4WD & SUV proizvođača delova.

Cilj je stvoriti stil koji podstiče avanturistički duh kupaca.

Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept

Na prednjem delu, robusni branik, reprezentativan za teška terenska vozila, napravljen je korišćenjem lagane i veoma čvrste ABS smole. Vozilo je takođe opremljeno raznim standardnim terenskim komponentama, uključujući zaštitu širokih blatobrana, bočne stepenice i aluminijumske zaštitne ploče za pokrivanje ranjivih delova podvozja.

Lexus GX 550 Overtrail JAOS Concept

Pored toga, uključivanje krovnog nosača, zajedno sa usvajanjem kompleta za podizanje i upotrebom laganih točkova od 18 inča, podiglo je svaki aspekt GX 550 Overtraila od autentičnog off-road izgleda do njegovih dinamičkih performansi.

Lexus GX 550 inače pokreće 3,4 litraski twin-turbo V6 motor sa 349 KS.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 758Komentari