home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor : Grand Motors

U okviru akcije, tokom koje do 1. septembra celi program "Land Rovera" prodaje po posebnim uslovima, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, nudi ograničenu količinu vozila Range Rover sa dizel motorom od 190 KS (440 Nm maksimalnog obrtnog momenta) i izuzetno bogatom opremom, po ceni od 69.900 evra (u dinarskoj protivvrednosti), u koju su uključeni svi troškovi do registracije.

"Potencijalnim kupcima se pruža retka prilika da, u okviru našeg obeležavanja šezdeset godina od pojave prvog "Land Rovera", Range Rover Sport dobiju po uvoznoj ceni koja je trenutno najniža u Evropi. Poređenja radi, eksportna cena ovog vozila za kupce u Italiji i Austriji je za pet hiljada evra viša u odnosu na onu po kojoj se taj model nudi u Srbiji", kaže direktor marki Land Rover i Volvo u "Grand Motorsu", Saša Rudić.

Osim izuzetnih voznih performasi, po kojima je Land Rover već šest decenija neprikosnoveni lider među terenskim automobilima, Range Rover Sport koji se nudi po posebnoj ceni izdvaja se i po bogato ugrađenoj opremi. Stalni pogon na sva četiri točka se podrazumeva, a na popisu opreme su i elektronska blokada centralnog diferencijala; vazdušno oslanjanje (sa mogućnošću podešavanja visine vozila); elektronski program za kontrolu stabilnosti; šestostepeni automatski menjač (sa sekvencijalnim modom); metalik boja; aluminijumski naplaci; bi-ksenonska svetla; automatski klima uređaj; DVD navigacioni sistem; bluetooth za mobilni telefon; kožom presvučena sedišta sa električnim pomeranjem, memorijom i grejanjem..

Za ovaj, kao i ostala Land Roverova vozila, važi garancija od tri godine ili 100.000 prevaljenih kilometara.čitanja : 929Komentari