home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju započinje specijalnu prodajnu akciju modela Peugeota 207 Trendy 1.4 E 95 KS, u kojoj nudi odlične uslove plaćanja. U okviru akcije ovaj Peugeotov model može se kupiti po mesečnim ratama u vrednosti od 179 evra, na period finansiranja od 84 meseca, sa učešćem 6 % + pdv.

Na dugačkom spisku opreme Peugeot-a 207 Trendy 1.4E 95 KS nalaze se: kodirani ključ, varijabilni servo, ABS, RUF (podrška hitnom kočenju), manuelna klima, centralna brava, elektro podizači prednjeg stakala, air bag za vozača i suvozača, metalik boja, svetla za maglu, radio cd i board computer.

Dve godine nakon pojavljivanja na tržištu, Peugeo 207 je proizveden u preko milion primeraka. Prema razultatima analiza evropskog tržišta, ovaj automobil postao je zvanično najprodavaniji automobil Evrope u svom segmentu tokom 2007. sa 437.505 vlasnika. Peugeot 207 je predvodnik superiorne generacije automobila i najprodavaniji automobil u Evropi u B segmentu u konkurenciji od 70 različitih modela.

Od svog pojavljivanja na tržištu 2006. godine pozicionirao se kao vozilo koje zadovoljava sve kriterijume koje pred sebe postavlja kupac – sigurnost, izuzetne performanse i vrhunski dizajn. Upravo je aspekt dizajna, uz potporu ostalih kvaliteta, doprineo da Peugeot 207 bude idealan izbor za sve koji vode računa o sopstvenoj sigurnosti, ali i o potrebi da uživaju u vožnji visokoestetizivanog automobila. Negovanje snažnog, prepoznatljivog vizuelnog identiteta koji prati Peugeot 207 argument je koji više ide u prilog konstataciji da je stvoren za uživanje. Peugeot 207 je automobil sa izuzetnom reputacijom, budući da predstavlja jedinstven spoj bezbednosti, kvaliteta i imidža, o čemu svedoči i prošlogodišnja prodaja i milioni ključeva u rukama korisnika širom Evrope.

Da podsetimo, svi zainteresovani mogu da zakažu test vožnju u Verano Centru ili kod ovlašćenih dillera.

Izvor : Verano Motorsčitanja : 2954Komentari