home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Car System, ovlašćeni diler Peugeot vozila, otvorila je prodajno-servisni salon Blue Box u Šapcu (na površini od 1800 kvadrata), koji je izgrađen u skladu sa najvišim standardima francuskog proizvođača automobila.

Pored izložbenog prostora, treći Blue Box u Srbiji, a prvi u ovom delu naše zemlje, nudi kompletan servis i nabavku originalnih i neophodnih rezervnih delova uz garanciju vrhunskog kvaliteta.

Na spisku proizvoda koji će se naći u novom Peugeotovom Blue Box prodajnom salonu u Šapcu su: Peugeot putnički, teretni program, skuteri, Peugeot originalni rezervni delovi, Peugeot butik, pneumatici Michelin i Sava kao i preporučena ulja za Peugeot automobile - Esso i Mobile.

U okviru prodajnog salona se nalazi i najsavremeniji servis za održavanje i popravku automobila kao i Peugeot Rapid, brzi servis bez zakazivanja, koji će moći da primi 16 vozila dnevno. Sam servis se prostire na 510, a prodajni salon na 210 kvadratnih metara.

U sklopu servisa nalaze se i servis limarije, elektronike, perionica i magacin rezervnih delova. Svi vlasnici Peugeot automobila moći će redovno da servisiraju svoja vozila, održavaju klima uređaje, obave dijagnostički pregled, reglažu trapa. Blue Box u Šapcu nalazi se u ulici Despota Stefana Lazarevića 69.

Car System, kao ovlašćeni diler kompanije Verano Motors (www.verano.rs) za Zapadnu Srbiju posluje već punih pet godina. Do sada ova kompanija ostvarila je prodaju od preko 500 novih vozila. Zajedno sa rastom prodaje, raste broj vozila koja se održavaju u Blue Box servisu i sada u proseku 4500 automobila prolazi godišnje koz različite kontrole i servise.čitanja : 3153Komentari

Lepo je to sto se otvaraju prodajni saloni, ali kad ce da se otvaraju fabrike?

Autor ChedomirADELAIDE 29 Okt 2008, 03:32

Poštovani Gospodine,cemu prethodni komentar?Potpuno razumem Vaše ogorčenje,ali ovaj prodajno servisni centar ima važnu ulogu za ovaj deo naše zemlje I u njemu su zapošljeni naši sugradjani.Treba da budemo zahvalni što u našem gradu postoji takav brend,kao što je pežo.Ako ne vidimo nijednu drugu svrhu svega toga,MADA IH JE MNOGO,neka budemo zadovoljni što takva zgarda krasi naš grad.Smešno je,ako ima I takvih koji ne vide svrhu svega toga.Ovde nije mesto za takve komentare.Treba samo da poželimo MNOGO LEPIH GODINA I DECENIJA za Car system.

Autor Branko T. 31 Okt 2008, 12:34

nosac brisaca ibrisac zadnji za pezo 306 hdi caravan

Autor hekuran 13 Feb 2010, 23:58

Gospodin Lazarevic "car system" jako los covek !!!

Autor Nebitno 01 Avg 2010, 00:28