home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Delta Automoto, generalni uvoznik i distributer Honda vozila je u utorak, 25.11., u beogradskom klubu Magacin predstavio novu Hondu Jazz uz performans inspirisan samim nazivom modela. Druga generacija ovog malog gradskog automobila predstavljena je kupcima u Srbiji u isto vreme kada i u ostalim evropskim državama.

Kao demonstracija multifunkcionalnosti i fleksibilnosti, novi Jazz je promovisan pod sloganom "Sav taj Jazz". Performans plesnog ansambla "Perpetuum dance", demonstrirao je ove mogućnosti vozila i njegovu sposobnost transformacije. Slogan je podršku imao i u poznatoj numeri iz mjuzikla "Chicago", naravno "All that Jazz".

"Nova generacija Honde Jazz namenjena je mnogo široj grupi ljudi, nego što je to bio slučaj sa, sada već starim, Jazz-om, jer sada imamo automobil koji je veći, sa novim motorima, mnogo praktičniji, manje troši i može da zadovolji različite potrebe različitih ljudi – da bude i sportski i porodičan auto. Mi očekujemo da će i kupci u Srbiji lako prepoznati ove prednosti, a pogotovo kad se radi o odnosu cena-kvalitet. Već od januara sledeće godine počinje i zvanična prodaja", rekao je generalni direktor Delta Automoto Miloš Petrović.

Izvor : www.honda-srbija.rs

O novoj Hondi Jazz možete više pročitati OVDE.

VIDEO : Honda Jazzčitanja : 1393Komentari