home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Nicos C. Kattamis, ovlašćeni uvoznik i distributer vozila Subaru za Srbiju i Crnu Goru, najavljuje specijalnu promotivnu novogodišnju akciju koja će trajati od početka decembra 2008. godine do kraja januara 2009. godine.

Akcija podrazumeva ponudu svih modela Subaru automobila čija je zapremina motora 2,0 litra i više, bez obzira da li se radi o motorima na benzin ili dizel gorivo, sa popustom do 2.000 evra. Ova akcija se odnosi na sve modele Forester (benzinci i dizeli), sve Legacy modele, sve Outback modele, Impreza 2,0, Impreza WRX STI i Tribeca.

Da podsetimo, početkom novembra 2008. predstavljen je potpuno nov Subaru bokser-dizel motor, koji je prvi dizel sa horizontalno postavljenim motorom konstruisan za ugradnju u putnička vozila sa niskom težišnom tačkom gravitacije, nudeći visok nivo stabilnosti, agilnosti i perfeknog balansa. Ova svetska inovacija donosi kupcima lepu šansu da tokom novogodišnjih praznika kupe neki od Subaru-ovih modela sa ovim jedinstvenim motorom po povoljnoj ceni.

Izvor : Speed-industry.comčitanja : 1188Komentari

Ovi digoše cene za po cca 3000 EUR-a/po vozilu,a sada spuštaju za 2000??!!
E tako mali Djokica zamišlja prodaju na ovom tržištu.
Pogledajte Subaru cene u SAD,pa ćete videti realnu vrednost vozila.Ali,tamo nema kiprana,kojekakvih Ćurčića,i ko se već tu ne ugradjuje,tamo trgovci rade sa normalnim profitima.
Samo polako,tek će i ovi naši da skidaju cene do normalnih,samo treba da im dopre do mozga.
To se zove TRŽIŠTE !

Autor Zoki,Beograd 06 Dec 2008, 21:52

Potpuno se slažem sa prethodnim komentarom. Bio sam kod tih lopova Nicos Kattamis Ltd. Cena Subaru Impreze 2.0 RS (na koju se odnosi ovaj popust) je verovali ili ne 25,000Evra!! Do sada je bila 18,000. Znači, podigli cenu za 7,000Evra da bi je spustili za 3000. Ha ha ha... To stvarno može samo u zemlji majmuna - to jest Srbiji. Na pitanje zašto odgovor je takođe "na nivou": jačanje Jena!!! Ludilo...

Autor Darkside 16 Dec 2008, 15:28