home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pod sloganom „Pametan izbor“, Grand Motors (www.ford.rs), generalni uvoznik Ford vozila, nudi ograničenu količinu modela Fiesta, s petora vrata, benzinskim motorom od 1,25 litara (16 ventila, 75 KS) i paketom Comfort, sa puno serijski ugrađene opreme, koja se, inače, nalazi u skupljim verzijama.

„Za maloprodajnu cenu od 9.990 evra, što je ušteda od skoro 1.200 evra, dobija se sve što i u mnogo skupljim Fiestama, recimo, automatski klima uređaj, air bag (vazdušni jastuk) za vozača i suvozača, centralna brava sa daljinskim komandama preko ključa, daljinsko otvaranje prtljažnika, visinski podesivo vozačko sedište, električni podizači prozora, radio CD sa MP3 utčnicom, ABS u kočionom sistemu, metalik boja...“, kaže rukovodilac prodaje Ford vozila u Grand Motorsu, Petar Spajić.

Fiesta po posebnoj ceni od 9.990 evra je, takođe, opremljena toniranim staklima, kolom upravljača podesivim po visini, kodiranim ključem (imobilajzer), nivelacijom farova, potpuno preklopivim i deljivim zadnjim sedištima (60:40), držačem za čašu, parcijalno obojenim branicima, bočnim lajsnama, pripremom za hladan start (-25º), signalizacijom upaljenih svetala, obrtomerom, digitalnim satom, trećim stop svetlom, pokrivkom i osvetljenjem prtljažnika.

Za ovu verziju važi dvogodišnja garancija ili 100.000 prevaljenih km.

Izvor : Ford.rsčitanja : 1554Komentari

Za kćerku kupujem auto, zainteresovan sam za ovu vašu ponudu Fieste. Ako imate još kakvog propagadno materijala za ovaj auto, a da možete mi poslati na e-mail, pre odluke voleo bi imati i pokazati kćerki, koja je dosta prezauzeta, ili da ja pošto sam penzioner, dođem kod Vas i preuzmem taj materijal.
Volevo bi znati kakvi su vam planovi ove vrste, možda nisam jasan, da li nešti slično planirate i za ostale vrste Fieste, jako sam zainteresovan za onu sa HDI motorom. Ako Vas još nešto interesuje o meni, biće mi zadovoljstvo da i to pošaljem.

Autor Janko Radmanović 19 Jan 2009, 10:55

Kćerki želim kupiti auto, zainteresopvan sam za vašu ponudu, voileo bi da je hdi motor - ali bože moj. Za bilo kakva pitanja stojima Vam na raspolaganju. Ako možete poslati još propagadnog materijala za ovu Fiestu kao bi kćerki pokazao jer je ona dosta zauzeta. Tata koji želi usrećiti kćerku, Janko

Autor Janko Radmanović, Bulevar M. Pupina 205/54, NB, 064/2297990 ili o11/2671-829 19 Jan 2009, 11:02