home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Novi prodajno servisni centar Porsche Novi Sad, na Zrenjaninskom putu bb, moderno opremljen centar za prodaju i servisiranje vozila, jedinstven je u ovom delu Evrope, izgrađen po najnovijem konceptu Volkswagena i Porsche Holding grupe.

Po izgledu i funkcionalnosti u mnogome se razlikuje od svih do sada izgrađenih objekata i prvi je takav objekat u celoj istočnoj Evropi.

Centar se nalazi pored autoputa Subotica-Beograd, na samom ulasku u Novi Sad na površini od 17.731 m², a sama zgrada, u kojoj je zaposlen tim od 40 ljudi, ima 3.527 m² ukupne površine. Jedan od najvećih centara za automobile marke Volkswagen u regionu je investicija vredna 6 milona evra a čine ga izložbeni salon površine 670 m² koji ima mogućnost izlaganja 12 vozila i novi servis sa 17 dizalica, ukupne površine 1.640 m². Savremena termo-lakirnica zauzima oko 300 m². Magacin rezervnih delova i opreme je smešten na oko 800 m² korisnog prostora a na zadovoljstvo kupaca i vlasnika automobila marke Volkswagen u centru će se nalaziti i Cafe bar sa internet vezom.

Pored svega navedenog u okviru Porsche-a Novi Sad posluje i Weltauto, zaštićena trgovačka marka kuće Porsche, koja se bavi prometom korišćenih vozila. Za sve naše klijente u prilici smo da ponudimo usluge: zamena starih vozila novim, prodaja korišćenih vozila i finansiranje.

Zahvaljujući vizionarskoj inovativnosti Volkswagen brenda, fleksibilan, modularni koncept novih prodajnih salona fokusiran je na kupce, prilagođen savremenom pristupu kupovini koja ispunjava sve potrebe kupaca i prodajnog procesa širom sveta.

Koncept prostranog, otvorenog prostora, procese koji se u salonu odvijaju čini transparentnim i razumljivim za sve kupce, osoblje, mehaničare… pa tako npr. posetioci u salonu imaju pogled na prijemno odeljenje servisa i obratno.

Odeljenja za vozila, delove i prateću opremu su međusobno povezana tako da su prilagođeni kupcu i praktični za osoblje kod dilera.

Elegantan, otvoren, moderan dizajn enterijera i eksterijera odgovara prepoznatljivom imidžu Volkswagen brenda a fleksibilnost novog koncepta aplikativna je na široku raznovrsnost zahteva svih profila objekata.

Izvor : Netauto.rsčitanja : 3708Komentari

Sve je manje ljudi kod nas spremno da placa vise hiljada evra samo zato što auto nosi znak VW. O cenama u servisu ne treba ni govoriti.

Ne verujem da će im ova zgrada biti ispunjena. Porsche Sever u Krnjači je "najhladniji" auto salon u kom sam ikada bio.

Autor Dimitrije 05 Dec 2009, 13:32

^^^
Biće da nisi bio u Porsche Ada.

Autor Boris 05 Dec 2009, 16:18