home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

CITROEN i VITRO GROUP su u saradnji sa HYPO GROUP postigli odlične rezultate povratkom operativnog lizinga na naše tržište, pa su odlučili da ponude nabavku novih CITROEN vozila na još jednostavniji i povoljniji način.

Ovoga puta u lizing ponudi je kompletan putnički program CITROEN vozila kroz program zamene vozila staro za novo, pri čemu je vrednost vašeg vozila učešće u nabavci novog. Procedura zamene je zaista maksimalno pojednostavljena i prilagođena potrebama kupaca.

Sve što je potrebno je da svojim vozilom dođete do salona VITRO GROUP-CITROEN u Radničkoj ulici br.22, preko puta Ade, gde će procenu vozila izvršiti stručna služba. Nakon toga, birate vaš novi CITROEN i sa HYPO RENT-om zaključujete ugovor o operativnom lizingu, pri čemu je vrednost vašeg vozila učešće u nabavci novog CITROEN-a.

“Zbog velikog broja zahteva, potrudili smo se da ovoga puta izađemo u susret i onima koji su zavoleli nove modele Citroen-a, pa ćemo tokom akcije u zamenu za nova vozila uključiti sve modele i proizvođače. Naravno, sve prednosti ove zamene očekujemo da najviše iskoriste naši verni kupci, odnosno oni koji već voze neki od modela Citroen-a”, kaže Direktor marketinga VITRO GROUP Vojislav Lekić.

Dakle, preostaje vam da požurite u Radničku br.22, ili da procenu zakažete na telefon 35-38-555 i ulepšate sebi letnje dane uživajući u vožnji novog CITROEN-a.

PR VITRO GROUPčitanja : 3189Komentari