home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

UMIVEN JE SAJT CITROEN - VITRO GROUP

Ne malo oduševljenje izazvaće potpuno rekonstruisan sajt VITRO GROUP, tvrde u ovoj kompaniji. www.vitrogroup.rs će se dopasti svima koji traže informacije vezane za nova i korišćena Citroen vozila. Sajt je već neko vreme u rekonstrukciji, a puštanje u rad biće u ponedeljak 07.06.2010. godine u 8h.

Ono što će prvo upasti u oči jeste sličnost sa fenomenalnim francuskim sajtom. Preglednost, dostupnost informacijama, aktuelnosti, slike i video materijali noviteta, svakako će korisnicima interneta biti od presudne važnosti prilikom pretrage i surfovanja sajtom zvaničnog uvoznika i dilera Citroen vozila. U VITRO GROUP kažu da su veoma ponosni na svoj novi vizuelni identitet na Internetu, koji su mesecima stvarali zajedno sa kreativnim timom "Masel group".

Nama ostaje da sačekamo ponedeljak i da uživamo u svim novostima koje ćemo ubuduće čitati i gledati na sajtu VITRO GROUP i Citroen vozila.

VITRO GROUP I LUKOIL PROŠIRILI SARADNJU

Na početku letnje sezone, dve uspešne kompanije, koje tesno saradjuju od pocetka godine, odlučile su da prošire svoju saradnju.

Kako bi olakšali vozačima Citroen-a, koji su u tranzitu kroz Srbiju,da brzo i efikasno reše eventualne probleme sa svojim vozilom, u Vitro Group i Lukoil-u su odlučili da postave panele sa obaveštenjima gde se sve nalaze zvanični servisi za Citroen vozila, sa svim njihovim podacima. Na taj način tranzitni koridor kroz našu zemlju dobiće novi i moderniji izgled za sve koji gorivo sipaju na Lukoil pumpama, i po ugledu na evropske puteve, vozači Citroen-a prvi će imati korisno obaveštenje gde mogu najbliže da servisiraju svoja vozila, ili kome da se obrate čak i ako stanu na putu, bilo gde u Srbiji.

Pored tranzitnih, ove korisne informacije dobro će doći i našim gradjanima koji krenu svojim Citroen vozilima na odmor. To naročito važi za sve one koji se upute u susednu Crnu Goru, s obzirom da Vitro Group i Lukoil imaju servis, odnosno pumpe na tranzitnom koridoru do Jadranskog mora. Obaveštenje svim vozačima Citroen vozila, kako i kome da se obrate i u Crnoj Gori, da bi brzo, efikasno i najpovoljnije popravili svoje vozilo nalaziće se i na pumpama Lukoil-a u susednoj državi. Sve u svemu, lep gest, a svima koji su se našli u problemu na putovanju jasno je koliko ova informacija ima značaja i za izgubljeno vreme i za novčanik. 

Da podsetimo, Vitro Group i Lukoil potpisali su krajem prošle godine Memorandum o saradnji. Svi kupci novih Citroen vozila nailaze od tada na lep gest Lukoil-a koji ih časti sa 10 litara goriva na svojim pumpama, kao i sa korisnim sitnicama u vidu reklamnog materijala. Uverivši se u kvalitet goriva na Lukoil pumpama, svakom vozaču Citroen vozila iz Vitro Group preporučuju sipanje najkvalitetnijeg goriva upravo na Lukoil pumpama.

EUROPE ASSISTANCE BEZ POSLA OKO VOZILA CITROEN

Nakon gotovo polugodišnjeg korišćenja pojavili su se i prvi rezultati usluge 24-satne pomoći na putu, koju imaju svi vlasnici Citroen vozila kupljenih u ovom periodu u VITRO GROUP, ili kod njihovih ovlašćenih dilera. Prema rečima Direktora tehničke službe Vladana Živanovića Citroen je postigao impresivan rezultat. Ni jedno vozilo nije ostalo u kvaru, pa tako nije ni bilo poziva od strane vozača Citroen-a za korišćenje ove pogodnosti koju je VITRO GROUP obezbedio svojim vernim kupcima.

Da podsetimo, VITRO CITROEN ASSISTANCE je prestižni program pomoći na putu specijalno skrojen da zaštiti vozače Citroen-a u Srbiji ili bilo gde u Evropi. Sve što vozač treba da uradi u slučaju bilo kakve nezgode, jeste da okrene broj koji se nalazi u knjižici koja se dobija prilikom kupovine vozila.

Pomoć na putu je obezbedjena 24h svakodnevno tokom cele godine. Kada se nezgoda dogodi vozaču je na usluzi besplatna popravka vozila, šlepovanje, ukoliko vozilo ne može da se pokrene ili zamensko vozilo, ukoliko vozilo ne može da se popravi u toku dana.

Ova usluga je dostupna svim kupcima novih Citroen vozila za vreme trajanja garantnog roka, a kako s ponosom ističu u VITRO GROUP kvalitet izrade Citroen vozila s pravom ispunjava očekivanja da ovaj program pomoći na putu gotovo i da neće imati korisnike. "Medjutim", kaže Živanović, "nama je najvažniji opušten i spokojan osećaj naših kupaca, da su bilo kom delu Evrope potpuno zaštićeni od bilo kakve neprijatnosti. Time dokazujemo da se VITRO GROUP uvek ponaša kao ozbiljna i odgovorna kompanija". Možemo dodati, odnos prema kupcima za svaku pohvalu.

VITRO GROUP NA JUNSKOM UŠĆE FESTU

Dugogodišnju uspešnu saradnju VITRO GROUP ovlašćeni zastupnik i diler Citroen vozila i "Music Star Production", u vlasništvu medijskog gurua Rake Marića, krunišu ovih dana novim zajedničkim projektom. Naime, od 19. do 21. juna na Ušću u Beogradu održava se prvi "Ušće Fest". Na ovoj muzičkoj manifestaciji koja svojom veličinom i imenima koja nastupaju prevazilazi okvire naše zemlje nastupiće, izmedju ostalih, Billy Idol, Goran Bregović, Severina, Vlado Georgijev i Bajaga.

Muzički spektakl na otvorenom okupiće veliki broj posetilaca, a za konfor izvodjača pobrinuo se VITRO GROUP. Svi učesnici festival, koji se održava povodom svetskog dana muzike i pod pokroviteljstvom Grada Beograda, imaće prilike da se tih dana voze u novim Citroen vozilima. Za ovu priliku vozila će biti posebno izbrendirana, a poznati umetnici moći će da uživaju u višednevnoj eksluzivnoj vožnji. Naravno, najveću pažnju mladih privući će gost iz Engleske Billy Idol, pa će poslednjeg dana festival flota Citroen-a biti zaista impresivna, u šta će moći da se uvere oni koji se zateknu na beogradskim ulicama.

S obzirom da je Direktor festivala Dejan Maksimović najavio njegov tradicionalni karakter, treba verovati da će se domaće i svetske zvezde i narednih godina voziti i uživati u luksuznim modelima Citroen-a i VITRO GROUP.

PREMIJERA U SRBIJI - MODNA IKONA CITROEN DS3

Citroën DS3 je san svakog dizajnera. Nikog ne ostavlja ravodušnim, već prouzrokuje želju da ga posedujete. Kada se ne pomera, njegove linije ostavljaju utisak kao da je u pokretu kroz suptilnu i elegantnu dinamiku. Kompaktan, senzualan, izvajan, DS3 predstavlja demonstraciju Citroën-ovog inovativnog duha, njegovu kreativnost i tehnologiju. Citroën DS3 odmah pokazuje svoju različitost od svega već vidjenog. Deo koji je u obliku ajkulinog peraja ističe njegovu dinamičnost i samim tim menja uobičajene i klasične dizajnerske kodove i nameće kontradiktorna rešenja. Čini se kao da krov lebdi iznad auta. Drskost novog DS-a otkriva njegov pogled, kao i prednja maska, led farovi i osvetljen i originalan potpis. Vazdušni otvor izgleda kao da je spreman da proguta put. Ševroni su hromirani i iznad njih je se nalazi logo DS. Logo, koji pogled prvo uhvati, izražava karakter celog automobila i nameće se kao potpis jednog umetničkog dela. DS3 zadržava svoj duh kroz istoriju ali i dizajn savremenog doba. On je savremena modna ikona.

JEDINSTVENO ISKUSTVO

Mislite da vas ništa više ne može iznenaditi ali ćete biti oduševljeni kada budete otkrili osećaj u toku vožnje Citroën-a DS3. Smešteni u udobna sedišta koji pružaju nisku poziciju vožnje, sa volanom u rukama, više nećete imati želju da se zaustavite. Informacije vezane za vožnju, brzinu, potrošnju i obrtaje su prezentovane u trodimenzionalnom obliku modernog dizajna. Hromirani završeci ističu sportsku i modernu stranu DS3. Imate veliku mogućnost da birate verziju motora. Agregati su snažni i brižni kada je okolina u pitanju, kao na primer Hdi, koji ispušta samo 99g CO2/km. HDi motori ili oni koje pokreće bezolovni benzin će vam pružiti lep osećaj u toku vožnje i odličnu pokretljivost na putu.

SAVRŠENSTVO DIZAJNA

Spoljni izgled Vas je apsolutno opčinio, a unutrašnjost zavela. Kada su detalji u pitanju, DS3 igra na kartu diskretnog luksuza. Poseduje visoki stepen završne obrade koji karakteriše velike automobile. Unutra, svuda oko Vas nalaze se vrhunski materijali, a hromirani i kožni elementi zadržaće Vaš pogled i na najmanjim sitnicama. U sportske aluminijumske papučice ubačeni su jastučići protiv proklizavanja za sigurnu vožnju u svakoj situaciji. Na menjaču se mešaju satenski hrom i sjaj raznih boja ili kože. Komande automatskog klima uređaja (manuelni klima uređaj je takođe u ponudi), su savršeno integrisane u centralnom delu auta i obložene su hromom. Ko je rekao da se snaga ne rimuje sa elegancijom ? Unutrašnjost DS3 sjaji suptilnim i rafinisanim dizajnom.

STVOREN MISLEĆI NA SVE POTREBE

Kao vozač, imate pravo na najveći konfor. Kad sednete to ćete i razumeti. Prednja sedišta poseduju sportsku notu, ali su sačuvala udobnost. Podesiva po visini i dužini, u zavisnosti od verzije, sedišta mogu biti i sa grejačima. Nemojte se čuditi ako tek posle dužeg vremena primetite da vozite satima bez prekida. Prednji naslon između sedišta donosi još veći konfor i može da služi kao ostava za stvari. Na dohvat ruke prednjim putnicima je i kutija izmedju sedišta koja sadrži USB utičnicu i Handfree Bluetooth. Stereo uredjaj prepoznaje većinu audio čitača i daje mogućnost da se upravlja menijem i muzičkim listama preko komandi na volanu. Sa DS3, finese se mogu prepoznati već na prvi pogled na komandnoj tabli koja je pravi koncentrat dizajna i originalnosti. 

TEHNOLOGIJA NA RASPOLAGANJU 

Tehnologija je glavna stavka koje se DS3 drži. Audio sistem CD MP3 6HP može biti dopunjen HiFi sistemom koji je u opciji. Uz pomoć trećeg centralnog zvučnika koji je ugrađen u kontrolnu tablu i zvučnika u prtljažniku, audio sistem proizvodi savršen zvuk. Visoki tonovi i duboki basovi će omogućiti da uživate u omiljenim pesmama, a za kretanje po nepoznatom terenu, DS3 nudi navigacioni sistem MyWay sa integrisanom mapom Evrope na SD kartici. Na ekranu 16/9, navigacija se pojavljuje kao da gledate put sa neba. Ponuđen je takođe kompatibilan audio CD sistem MP3/WMA i Handfree Bluetooth. Može se izabrati i pomoćni polu-integrisani navigacioni sistem Garmin Europe (ne uklapa se sa opcijom HiFi-system), koji je fino integrisan u kontrolnu tablu, i skuplja najaktuelnije informacije : vrši asistenciju u saobraćaju, prikazuje saobraćajne znake i građevine i zgrade velikih gradova u 3D format (3D City View). Neosporno je da je DS3 automobil XXI veka. Kako bi u potpunosti iskoristili Internet, DS3 može imati i Wifi On Board, kao dodatak. To je tehnologija koja omogućava pristup Internetu preko 3G/3G+ Sim kartice. Na raspolaganju je svakom od putnika, pri vožnji i kada je vozilo zaustavljeno. Idealan je za svaki put. Možete čitati vaše mejlove sa lakoćom i pristupiti vašim omiljenim sajtovima (npr. igrice za najmlađe). 

VI STE JEDINSTVENI, DS3 TAKOĐE

Svi smo mi različiti, zato ni DS3 ne treba da liči ni na jedan drugi. Sa specifičnim opcijama za personalizaciju, DS3 ima mogućnost da se kombinuje u 38 različitih spoljnih boja. Od boje krova preko boje karoserije preko felni od 16 ili 17 inča sa dijamantskim umecima ili u boji. U ponudi je širok izbor ukrasa koji animiraju krov DS3 stvarajući specifičan svet : Zebra, Talasi, Perla i Urbano pleme. Šare koje će učiniti DS3 unikatnim i modernim na svakom mestu gde se pojavi. Paleta raznih stilova koji se mogu poručiti u opciji ili kao dodaci, omogućavaju da se personalizuju oklopi retrovizora ili ručice menjača bojama koje želite i koje su vam slične. I komande su u bojama vozila. 

POGLED NA UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost DS3 je himna personalizacije jer se i najmanji detalji mogu adaptirati. Komandna tabla prikazuje dinamičnost u skladu sa spoljnim izgledom, a traka komandne table je dostupna u raznim bojama. U ponudi je širok izbor sedišta sa raznim platnenim materjalima. Što se kožnih sedišta tiče, u ponudi su tri varijante: Armante, Mistral i Lama.

Postoje velike mogućnosti kada je u pitanju personalizacija automobila zahvaljujući raznim opcijama i dodacima. Na vama je da stvorite vaš unutrašnji svet. Pod i patosnice se takođe adaptiraju dizajnu krova. Unutrašnjost je refleksija spoljnog izgleda, ali najvažnije je da je DS3 personifikacija Vas i samo Vas jer ste Vi njegov dizajner!

DUH USLUGE – FREEDRIVE GARANCIJA VAŠEG MIRA

Očarani ste novim Citroën-om DS3? Sa FREEDRIVE uslugama, pristupite novoj generaciji usluga visokog nivoa, u skladu sa vašim prohtevima. Prezauzeti ste vremenom i često ste u pokretu? Ne pitajte se više koliko vremena ćete trošiti na održavanje vaseg auta. CITROËN je mislio na sve. Pouzdajte se u iskustvo naših tehničara. Naši specijalisti imaju mogućnost da posvete svu pažnju koja je potrebna vašem Citroën-u DS3. Periodično održavanje, popravka u slučaju kvara, zamena potrošnih delova, kompletno čišćenje sa unutrašnjim i spoljnim pranjem : oni će znati kako da udese vaš DS3 da bi mu sačuvali sjajan izgled i performanse. Uz to, Vi raspoređujete vaš budžet. Pored uobičajenih rizika, naša služba za asistenciju je spremna da vam pomogne u svakom trenutku. U slučaju udesa, kvara, probušene gume, praznog akumulatora, izgubljenih ključeva ili greške u gorivu…, naša služba je efikasna i brzo reaguje.Kada predate Vaš Citroën DS3 našim tehničarima na periodično održavanje, zamensko vozilo vam je odmah na raspolaganju sve dok vam ne vratimo Vaš DS3. 

DS, JEDAN STIL, JEDNA MODA

DS3 je način života! DS3 duh je potpuno skrojen po merama grada i puta ali i po merama svakodnevnog života. CITROËN je, takođe, razvio gamu DS proizvoda. Precizni satovi, elegantni kaiševi, dugmići za manžetne i metalni privezci za ključeve koji će vas podsećati tokom celog dana da ste srećan vlasnik jednog fenomenalnog automobila.

CITROEN C1 ENTERPRISE 

CITROEN-ov program dostavnih vozila, brižljivo koncipiran od strane francuskih dizajnera i inžinjera već godinama daje izvanredne rezultate medju korisnicima ovog programa u čitavoj Evropi.

Dostavni program CITROEN vozila podrazumeva spoj spoljne estetike i konfora za vozača i suvozača sa nosivošću i prostranošću za smeštaj tereta. Materijali od kojih je izgadjena unutrašnjost vozila, kao i svi dostupni elementi sigurnosti doprinose opštem utisku koji opredeljuje kupce da CITROEN dostavni program bude i najtraženiji i najprodavaniji.

Gama dobro poznatih dostavnih vozila nudi velike mogućnosti za prevoz tereta svima, u zavisnosti od potreba. Ono što je takodje bitno jeste okretnost i lakoća upravljanja u gradskim uslovima, kao i jednostavnost prilaska pri utovaru i istovaru robe.

Potražnja velikog broja kupaca uslovila je nastanak malenog i izuzetno praktičnog mališana CITROEN C1 ENTERPRISE koga pokreće benzinski motor 1.0 i dizel varijanta sa motorom od 1.4. Nosivost kojom raspolaže je 330 kilograma, pri čemu je opremljen zavidnom dodatnom opremom. Naročita pažnja je poklonjena sigurnosti, pa se tako u standardnoj opremi nalaze i ABS, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, CSC kontrola stabilnosti i rasporeda sile kočenja u krivinama i sistem uvlačenja stuba upravljača u slučaju sudara.

Ukupan utisak je da je CITROEN C1 ENTERPRISE veoma brzo pronašao put do kupaca koji imaju potrebu za prenošenjem manje težine i dimenzija, a potražnja za ovim dostavnim mališanom ne jenjava od ovogodišnje premijere na Beotruck-u. Veliki udeo u interesovanju za ovaj auto ima i veoma pristupačna cena, od 6.990 evra za benzinski, odnosno 8.780 evra za 1.4 Hdi dizel agregat, bez PDV-a

JEDNOSTAVAN OPERATIVNI LIZING ZA NOVI CITROEN

VITRO GROUP zvanicni zastupnik i distributer CITROEN vozila spremio je akciju koja ne moze ostaviti ravnodušnim nikoga ko razmišlja o nabavci novog automobila.

CITROEN i VITRO GROUP su u saradnji sa HYPO GROUP postigli odlicne rezultate povratkom operativnog lizinga na nase trziste, pa su odlučili da ponude nabavku novih CITROEN vozila na još jednostavniji i povoljniji nacin.

Ovoga puta u lizing ponudi je kompletan putnički program CITROEN vozila kroz program zamene vozila staro za novo, pri čemu je vrednost vašeg vozila učešće u nabavci novog. Procedura zamene je zaista maksimalno pojednostavljena i prilagodjena potrebama kupaca.

Sve sto je potrebno je da svojim vozilom dodjete do salona VITRO GROUP-CITROEN u Radničkoj ulici br.22, preko puta Ade, gde će procenu vozila izvršiti stručna služba. Nakon toga, birate vaš novi CITROEN i sa HYPO RENT-om zaključujete ugovor o operativnom lizingu, pri čemu je vrednost vašeg vozila učešće u nabavci novog CITROEN-a.

"Zbog velikog broja zahteva, potrudili smo se da ovoga puta izadjemo u susret i onima koji su zavoleli nove modele Citroen-a, pa ćemo tokom akcije u zamenu za nova vozila uključiti sve modele i proizvodjače. Naravno, sve prednosti ove zamene očekujemo da najviše iskoriste naši verni kupci, odnosno oni koji već voze neki od modela Citroen-a" kaže Direktor marketinga VITRO GROUP Vojislav Lekić.

Dakle, preostaje vam da požurite u Radničku br.22, ili da procenu zakažete na telefon 35-38-555 i ulepšate sebi letnje dane uživajući u vožnji novog CITROEN-a.

KRIZNO REŠENJE - TREĆINA ZA NOVI AUTO

Kada se na tržištu udruže dve velike kompanije, kupci uglavnom imaju razlog za zadovoljstvo. U ovom slučaju zadovoljni će biti svi koji razmišljaju o nabavci novog auta, a imaju mogućnost dab a kupe za gotov novac.

Naime, posle majske akcije u kojoj je, prvi put posle duže vremena, ponovo ponudjen operativni lizing, VITRO GROUP i Hypo Rent otišli su korak dalje. Pored ponude koja je veoma isplativa onima koji menjaju vozilo po principu "staro za novo", od danas su u posebnoj ponudi svi modeli Citroen vozila. Vitro Group i Hypo Rent od danas nude poseban proizvod koji pod sloganom "Krizno Rešenje" zaista nudi vrh finansijske ponude na tržištu.

Ova ponuda je pažljivo osmišljena kako bi,u današnja teška vremena, sačuvala novac u gotovini koji je Citroenov klijent spreman da priloži za svoje buduće vozilo. Naime, od danas svako ko kude želeo da svoje vozilo finansira ovim putem, platiće samo prvu trećinu vrednosti vozila u gotovini. Grugu trećinu vozila, klijent će moći da podeli na 36 jednakih mesečnih zakupnina, dok otkupna vrednost sa PDV-om zapravo predstavlja treću trećinu vrednosti vozila. Još jedan benefit koju Vitro Group i Hypo Rent nude je mogućnost refinansiranja otkupne vrednosti na odredjeni period.

Ako bi se klijent odlučio na model Citroen C1 X 1.0 5P, čija cena po cenovniku iznosi 8990 EVRA, celokupna matematika finansiranja za klijenta bi iznosila ovako:

CITROEN C1 X 1.0 5P                                   

Prva Zakupnina                       2993,33 EUR
Ostalih 36 Zakupnina              96,52 EUR
Otkup sa PDV-om                  2993,33 EUR                                   

Ko to kaže da morate da vozilo isplatite u celosti bi se vozili u svom omiljenom ljubimcu? Vaše vozilo iz snova je samo za trećinu udaljeno od Vas! 

VITRO GROUP PRčitanja : 3526Komentari

Samo da se zna, novi sajt još nije pušten.

Autor bombi 07 Jun 2010, 10:28

Ahm a vec je poznato da ce svi biti odusevljeni ... sjajno

Autor dekius 07 Jun 2010, 11:03

Sjajan sajt, vecina linkova ne radi ili prijavljuje script greske. Veliki minus za realizaciju, ambiciozno osmisljen ali pusten nedovrsen.

Autor dekius 08 Jun 2010, 09:07