home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Delta Automoto, generalni uvoznik Honde za tržište Srbije, od sutra, 1.07. počinje zvanično sa prodajom i pružanjem kompletne post prodajne usluge za Honda motocikle, a tokom promotivnog perioda obezbeđeni su i specijalni uslovi kupovine.

U širokoj ponudi Honda motocikala biće čuveni enduro, tourer i sport tourer modeli, ultimativni naked, supersport i custom modeli ali i motocikli do 125cc i skuteri. Najznačajniji modeli u trenutnoj ponudi su noviteti CBR600F, CBR125RW, CB600FA Hornet, ali i XL1000VA Varadero, CB1000R, XL700VA Transalp, SH300A... Svakako, najatraktivniji je potpuno novi Hondin model Crossrunner, model za sve vremenske uslove i sve vrste podloge sa vrhunskim V4 motorom i jedinstvenom VTEC Honda tehnologijom. Kada su skuteri u pitanju tu je  novitet PCX125. Specifično je to da su oba modela prepoznata po tome da nemaju direktne konkurente po svojim ključnim karakteristikama.

Pored široke palete motocikala, Delta Automoto nudi i originalne rezervne delove uz najkraće rokove isporuke i garanciju od 2 godine, vrhunsku servisnu uslugu po visokim standardima proizvođača i veliki izbor dodatne opreme i asesoara.

Najznačajniji dokaz vrhunskih performansi Honda motocikala su i postignuća Rapsol Honda tima na najvećim svetskim motociklističkim takmičenjim i svakako osvajanje MotoGP-a koje je izvesno. U skladu sa tim, Delta Automoto je odabrao Željka Staničića, aktuelnog prvaka u moto sportu sa Hondom CBR100RR, za promotera Honda motocikala i Nacionalni šampionat koji će se održati  na aerodromu Batajnica kao mesto za zvaničnu promociju Honda motocikala 17. jula.

Ponuda i detaljnije informacije mogu se od sada pronaći i na novom veb sajtu za Honda motocikle www.honda-srbija.rs

PR Delta Automotočitanja : 1724Komentari

Sajt je predobro odradjen. Veoma pregledno i ozbiljno.

Autor Barosso 30 Jun 2011, 21:05