home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volvo Car Group (Volvo Cars) potpisala je sporazum sa VCAG d.o.o. Slovenija za distribuciju Volvo automobila i Volvo delova u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji i na Kosovu, koji stupa na snagu 1. oktobra 2014.

Strukturalne promene su deo naših napora da se smanji kompleksnost i poboljša efikasnost na susednim tržištima u jugoistočnoj Evropi.

Novi Volvo biznis model ima za cilj da obezbedi revitalizaciju Volvo brenda i prisustvo na manjim tržištima u Evropi, kao i da se izgrade jaki temelji za uspešnu komercijalizaciju Volvo proizvoda, postojećih i onih koji će biti uvedeni u ponudu.

VCAG d.o.o. je novoosnovano preduzeće u Ljubljani (Slovenija), kojim upravljaju gospoda Domen Habic i Jakob Nellemann.

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, serviser i prodavac Volvo automobila i originalnih Volvo rezervnih delova u Srbiji ostaje u istom statusu koji ima već sedam godina – autorizovanog partnera Volvo Cars za srpsko tržište. Od proleća 2007-me, kada su se, posredstvom Grand Motorsa, Volvo automobili organizovano i ovlašćeno vratili na naše tržište, švedska kompanija je u Srbiji prodala oko 600 automobila te poznate marke.

PR saopštenječitanja : 1783Komentari

A Grand Motors je diler? Sada ce cene biti jos jace...

Autor Jimmy 05 Jul 2014, 07:43

Zar gospodin Habič nije vlasnik Kia Motors Adria Grupe? Ako je to taj to bi značilo da će se sada Volvo prodavati kroz mrežu Kije a koliko znam oni imaju veliku mrežu u skoro svim ovde nabrojanim zemljama!

Autor Robi 05 Jul 2014, 20:06

Taman kada pomisliš da ne može gore....a ono Slovenac iskoči...

Ako ništa dilerska mreža je postala veća

Autor beopozit 07 Jul 2014, 12:06