home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Subotici je otvoren novi Volkswagen prodajno–servisni centar AK Tasić. Svečanom otvaranju je, pored mnogobrojnih zvanica, prisustvovao i gradonačelnik Subotice, g-din Jene Maglai, generalni direktor Porsche SCG, g-din Manolito Vujičić, kao i generalni direktor Porsche finansijske grupacije, g-din Dejan Pavlović.

Treba pomenuti da ovaj objekat zauzima površinu od 1.100 metara kvadratnih izložbenog prostora, kao i prostora servisa. U celokupan objekat uloženo je oko 2,5 miliona evra.

AK Tasić je za sve svoje klijente i kupce obezbedio mogućnost testiranja novih vozila, kao i uslugu za klijente servisa – gratis vožnju do centra grada prilikom dovoženja vozila na servis.

Klijenti imaju mogućnost da servisiraju svoje vozilo u izuzetno opremljenom servisu, izgrađenom po visokim standardima Volswagena.

Za sve one, koji se opredele za novog ljubimca na četiri točka – na raspolaganju su novi Volkswagen modeli iz putničkog i privrednog programa i uz sve to, klijenti koji budu kupili vozilo preko Porsche Leasing ili Porsche Mobility u periodu do kraja decembra 2014. godine na poklon dobijaju 4 zimske gume.

Novi prodajno servisni centar nalazi se u Subotici u ulici Franje Kluza broj 42.

PR saopštenječitanja : 654Komentari