home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija MOL posebno je obezbedila poljoprivrednicima da na svim MOL benzinskim stanicama sipaju gorivo sa popustom tokom trajanja poljoprivrednih radova i u 2015. godini.

Uz MOL Green pripejd karticu, poljoprivredni proizvođači mogu da ostvare popust prilikom plaćanja goriva u iznosu od 5 dinara po litri za evro dizel i premijum EVO dizel, a ova pogodnost važi od 16. marta do 30. novembra. Pored toga, MOL Green prepaid kartica pruža mogućnost plaćanja ostalih proizvoda i usluga na MOL benzinskim stanicama.

Korisnik MOL Green pripejd kartice za poljoprivrednike može biti fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva.

MOL Green pripejd kartica za poljoprivrednike može se preuzeti na svim MOL benzinskim stanicama na kojima je dostupan i Zahtev za izdavanje i korišćenje kartice. Spisak MOL benzinskih stanica kao i sve dodatne informacije mogu se pronaći na web sajtu MOL Serbia - www.molserbia.rs. Pored toga, korisnicima se nudi i on-lajn praćenje potrošnje, računa i transakcija preko MOL-ovog besplatnog Virtuelnog kartičnog centra, radi unapređene i profesionalne kontrole troškova za gorivo.

PR saopštenje – MOLčitanja : 817Komentari