home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Povodom pokretanja "online" kataloga dodatne opreme na zvaničnom sajtu ford.rs, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser automobila marke Ford, odobrava 20% niže cene za kupovinu originalne dodatne opreme za putnički i komercijalni program do kraja oktobra.

Svi zainteresovani vlasnici Ford automobila od sada imaju mogućnost da se putem interneta, na stranicama www.ford-dodatnaoprema.rs i www.ford-dodatnaoprema.rs/Mob (optimizovano za mobilne uređaje) upoznaju sa širokim asortimanom originalne dodatne opreme koja se do 31. oktobra može kupiti uz 20 odsto popusta. U ponudi se nalazi veliki broj artikala za mnogobrojne modele iz putničkog i komercijalnog programa, a oni najpopularniji dostupni su za isporuku odmah. Proizvodi iz kataloga mogu se kupiti i ugraditi u svim ovlašćenim prodajno-servisnim centrima Forda u Srbiji i u Crnoj Gori – na Novom Beogradu i Petlovom brdu (Ibarska magistrala), u Subotici, Novom Sadu, Nišu, kao i u Čačku, Kragujevcu i Podgorici. Adrese i kontakti centara se nalaze na internet adresi http://ford.rs/Prodajno_Servisna_Mreža.

Vlasnici Ford automobila između ostalog mogu nabaviti krovne nosače – uzdužne i poprečne, nosače za skije i bicikle, krovne boksove, kuke za vuču; aluminijumske felne, ratkapne, sigurnosne matice točkova; opremu za zaštitu unutrašnjosti vozila – patosnice u kabini, patosnice u prtljažniku; zavesice na blatobranima; usmerivače vazduha na bočnim prozorima…

Pored toga, Fordovi automobili po sniženim cenama mogu da budu ulepšani dodacima za stilsko oblikovanje kao što su dodatni usmerivači vazduha ("spojleri") na branicima, obloge pragova, alu obloge pedala, kožne obloge za ručice menjača, lajsne na pragovima sa oznakom modela, itd.

PR saopštenje – Grand Motorsčitanja : 568Komentari