home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

LF Auto Centar jedan je od učesnika predstojećeg Auto Moto Festa Niš 2015 koji se održava od 2. do 4. oktobra u niškoj hali Čair. Prvi čovek Nissan LF Auto centra u Beogradu, Srđan Đelić za portal NiSajam.rs najavljuje nastup svoje kompanije kao priliku da se Nišlijama predstavi ali i približi Nissan.

Šta očekujete od niškog Auto Moto Festa?

Od niškog Auto Moto Festa očekujemo prvenstveno da upoznamo sve posetioce sa brendom NISSAN jer kao što je poznato NISSAN nažalost nema svoj prodajni salon južnije od Beograda, pa samim tim možda i dobijemo potencijalne klijente našeg brenda, kaže Srđan Đelić iz Nissan LF Auto Centra.

Koliko je po Vama bitno tržište jugo-istočne Srbije?

Samim pojavljivanjem na predstojećoj manifestaciji kao jedini izlagač koji nije iz Niša, pokazujemo da nam je jako bitno tržište jugo-istočne Srbije, a ujedno podsećamo da je NISSAN otvorio ovlašćeni servis u Nišu kako bi olakšao održavanje svojim sadašnjim i naravno (nadamo se) budućim korisnicima, potvrđuje Đelić.

Kojim modelim planirate da iznenadite Nišlije?

Vozilo koje će verovatno biti najinteresantnije na našem prostoru je novi NISSAN X-TRAIL, vozilo koje je imalo premijeru na beogradskom sajmu ali kako je postigao veliki uspeh u prodaji širom sveta, u Srbiju je stiglo jako mali broj vozila, pa praktično većina ljubitelja vozila nije imala priliku da ga uživo vidi. Mi ćemo izložiti vozilo sa najboljim paketom opreme ,tako da će posetioci moći da vide X-Traila u najboljem svetlu sa svim tehnološkim novitetima koje on poseduje a koje čine NISSAN toliko uzbudljivim.

Da li je ponuda na Auto Moto Festu Niš 2015 ista kao i na beogradskom sajmu?

Ponuda NISSANa na Sajmu u Nišu biće slična kao i na beogradskom samo će imati manje vozila tj. kako je trenutno u NISSANu svetska kampanja NISSAN Crossovers mi ćemo u tom duhu izložiti tri najatraktivnija vozila iz te game: X-Trail, Qashqai, Juke.

Da li će biti i nekih popusta na Sajmu u Nišu? Koliko i za koje modele? Koje su pogodnosti?

Kako priliči svakom Sajmu i na ovom ćemo imati lepe popuste: Za najpoznatiji u gami NISSAN QASHQAI popust će biti od 2000 do 2500€, za NISSAN JUKE oko 2000€. Pored popusta spremili smo i specijalne uslove finansiranja putem kredita ili leasinga sa kamatom od 2.99% do 4.99% , kao i bezkamatne kredite za JUKE (do 8000€) i X-TRAIL (do 10.000€). Tu je i poklon od 5 godina garancije za sve koji budu kupili vozilo putem nekog od gore navedenih uslova finansiranja i gratis kasko za prvu godinu, kaže Đelić za portal NiSajam.rs.

Noviteti koje vaša kompanija trenutno plasira i od kojih puno očekujete su?

Najpoznatiji svetski crossover Qashqai promovišemo u novom paketu opreme – paket 360/360PLUS u kome klijent pored dosta standardne opreme dobija:

Sistem za merenje pritiska u gumama (Tyre Pressure Monitoring System), Start/Stop system, Sistem za automatsko prepoznavanje saobraćajnih znakova, Sistem upozorenja prilikom nenamernog izlaska iz trake, Automatsko upravljanje dugim svetlima, Prednji i zadnji parking senzori, Sistem za izbegavanje frontalnog sudara, Samozatamnjujući retrovizor 18" Aluminijumske felne, Zatamnjena zadnja stakla,Nissan Connect Gen2 Kai (7" ekran), AVM (Around View Monitor) sistem - 4 kamere koje omogućuju pogled od 360 stepeni oko vozila, Inteligentni ključ sa START/STOP funkcijom, Panorama stakleni krov, Uzdužni krovni nosači u srebrnoj boji.

Zašto Nissan?

Umesto odgovora mi u LF-u imamo pitanje za sve naše potencijalne kupce:Da li ste znali da su kupci NISSAN automobila najčešće oni koji nisu ni planirali da ga kupe?! Sve one koji misle da ovo vredi proveriti pozivamo da posete naš štand tokom trajanja manifestacije Auto Moto Festa i sami otkriju zašto je to tako završava intervju za sajt NiSajam.rs prvi čovek Nissan LF Auto centra u Beogradu, Srđan Đelić.

Izvor: NiSajam.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / Nissančitanja : 963Komentari