home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


lada niva 4x4

Kako piše Auto magazin, na tržištu Srbije pojavila se produžena Lada Niva, sa više mesta na zadnjim sedištima i većim prtljažnikom. U odnosu na standardnu, neznatno je skuplja.

Pored klasične Lade Nive 4×4 sa troja vrata, koja se do sada uvozila u Srbiju u varijanti Klasik i Urban, na tržištu se pojavila i verzija Nive sa produženom karoserijom  i petora vrata.

lada niva 4x4

Isporučivaće se takođe u verzijama Klasik  i Urban, kao i standardna Niva. Sva vozila će biti u metalik bojama, a cene će, razumljivo, biti nešto više od  dosadašnjih cena za običnu Nivu.

lada niva 4x4

Tako će lada Niva sa petora vrata (zvanične oznake VAZ 2131) koštati 10.400 evra, a isti automobil u varijanti Urban koštaće 11.100.evra.

lada niva 4x4

Po informacijama koje smo dobili od uvoznika, beogradske firme Rusauto, početkom naredne godine na tržištu Srbije će se pojaviti i Lada Vesta SW (karavan verzija), kao i Lada Vesta SW u varijanti Kros.

Ta varijanta biće ojačana, sa većim klirensom, kao i sa zaštitnim  spojlerima na rubovima krila i sajtnama, uz još neke tehničke detalje koje ostale Veste nemaju, kao što su disk kočnice zadnjih točkova, naplaci od 17 inča i tako dalje.

Preuzeto sa: Magazinauto.comčitanja : 938Komentari