home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


honda hr-v

Delta Automoto je pripremio specijalnu ponudu za model HR-V u Comfort paketu opreme

Pored standardno bogate opreme u osnovnoj verziji modela, kupce od sada dodatno očekuje i savršeno integrisani Multimedijalni uređaj sa 8” HD ekranom osetljivim na dodir, navigacijom i kamerom za vožnju unazad, kao i set od 4 zimske gume.

Cena oplemenjenog Comfort modela u verziji sa 1.5 i-VTEC agregatom sada iznosi 19.990 eura.

Model HR-V se savršeno uklapa u sve životne prilike pružajući najbolje od svega – stil, udobnost, sigurnost, laku upravljivost, odlične performanse i vrhunsku ekonomičnost.

Napredna tehnologija čini vožnju uzbudljivom i efikasnom, dok uz inovativne aktivne i pasivne sigurnosne sisteme štiti putnike i ostale učesnike u saobraćaju. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama standard je za HR-V model.

Kod novog HR-V-a kupci mogu birati između dva pogonska agregata: 1,5l benzinskog agregata snage 130 KS ili 1,6l dizel agregata sa kombinovanom potrošnjom od samo 4,0 l/100km.

Earth Dreams tehnologija se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa, koji poboljšavaju performanse i ujedno smanjuju štetan uticaj na okolinu. Uz Hondinu Earth Dreams tehnologiju, Idle Stop i Econ funkciju vozači će sigurno preći puno više kilometara nego što misle.

HR-V dolazi sa pogonom na prednje točkove i dostupan je u kombinaciji sa preciznom i uglađenom 6-stepenom transmisijom ili novom naprednom automatskom CVT automatskom transmisijom sa kontinuiranim varijabilnim prenosom. Kakav god stil vožnje imali, vozači će svakako pronaći kombinaciju pogonskog agregata i vrste prenosa koja im odgovara.

HR-V oslikava karakterističnu eleganciju sa jedinstvenim, hrabro oblikovanim linijama jednog kupea, spojenim sa jakim i čvrstim stavom robustnog SUV-a. Međutim, moć HR-V modela nije samo u izgledu. U prostoru za putnike HR-V nudi najveću prostranost i fleksibilnost u klasi poput kompaktnog MPV-a i zahvaljujući inovativnom Honda sistemu ”Magičnih sedišta”, donosi visok nivo prilagodljivosti. Dizajnirana da se prilagode u sekundi, “Magična sedišta” se mogu složiti na više korisnih načina, čime se povećava kapacitet prtljažnika sa 453 na 1026 litara.

Izvor: Honda-srbija.rsčitanja : 405Komentari