home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault AK Kompresor

Auto kuća Kompresor u vrtnom centru Urban Garden u Ostružnici, svečano je predstavila laka komercijalna vozila marke Reno i Dačija. Brojni gosti i prestavnici medija imali su priliku da se upoznaju sa performansama i karakteristikama Renoovih modela Master, Kangoo i Trafic.

„Laka komercijalna vozila svojim performansama, posebno dizajniranim parking senzorima, svetlima za maglu, ali i senzorima za kišu postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Veoma smo ponosni na činjenicu da su Renoova dostavna vozila među najprodavanijim na domaćem tržištu, a posebno bih istakao značaj AK Kompresor, koja je nedavno proglašena dilerom godine za 2017. godinu za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja naših vozila“, izjavio je Vladimir Jeremić, marketing menadžer Renoa za Srbiju.

Renault AK Kompresor

AK Kompresor je 2012. godine otvorila prvi i jedini specijalizovani centar za prodaju lakih komercijalnih vozila Renault PRO+ grupacije u Srbiji, a svoju lidersku poziciju na tržištu opravdava činjenicom da je čak 40 odsto Renoovih lakih komercijalnih vozila prodala od početka ove godine. Pored široke ponude, svi kupci u periodu od 11. do 19. oktobra na svako kupljeno Reno teretno vozilo, dobiće od AK Kompresor besplatna prva dva redovna servisa, dok će za kupljeno Dačija vozilo na poklon dobiti četiri zimske gume.

PR saopštenječitanja : 309Komentari