home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Alfa Romeo Stelvio i Giulia

U toku je posebna ponuda kompanije FCA Srbija na našem tržištu

Posle više od stotinu godina tradicije i subjektivno toliko želje da je imamo, velika zajednica fanova brenda ili tiši, intimni "Alfisti" konkretan, pre direktan, marketinški poziv ne zameraju.

U neponovljivoj i ograničenoj ponudi su ipak - Alfa Romeo Giulia i Stelvio sa bogatom dodatnom opremom.

Nova cena ispod nevažeće u reklami, možda nam upravo daje za pravo da ove dane nazovemo "Danima Alfe".  

Alfa Days ponuda: 

http://fiatakcija.com/alfa-days/

Akcijska ponuda, podrazumeva ograničeno vreme i asocira na igru pogođenih ciljeva i osvajanja - ovih posebnih automobila.

Alfa Days:

Do nedavno smo ih gledali u reklamama uz neprevaziđene muzičke klasike, kako zavodljivo plešu, kako se odmeravaju u svojoj lepoti koja ne može da prevagne ni na jednu stranu, kako kliznu prividno jedno o drugo kao po ledu, a i na ledu, okrenu se jedno oko drugog, na snimku bez specijalnih efekata. Ko je u tom trenutku razmišlajao šta sve zna vozač u automobilu vođen emocijom, performansom i performansama, osim o automobilu, koju poziva na neponovljivo zadovoljstvo pri korišćenju inovantivnih rešenja, odličnih performansi i osećaju koji pruža okruženje italijanskog stila i dizajna.

Alfa Romeo pažljivo čuvani brend poput umetničkog dela, dizajnerskih komada, nasleđa čuva se fizički u mestu Arese (Istojijskom muzeju) i u novom Heritage Hub prostoru u Torinu u kom izloženo takođe nekoliko neprocenjivih eksponata).

Alfa Romeo koji "nisko leti" na stazama Forumule 1 posle više od 30 godina, ponovo je deo onoga čemu pripada premium brand i od 2018. godine glavni je sponzor tima Sauber F1 i nastupa kao Alfa Romeo Racing tim.

Sada je godina, ili su dani da Alfa bude naša, ili naša nova Alfa u okviru lokalne promotivne kampanje “Alfa Days”.

Sada je godina koju ovako predstavljamo - tehnologija i strast sjedinjuju se u ovom automobilu, svaki detalj je ključan, svaki deo dizajna predstavlja savršenu harmoniju lepote i svrhe, inženjerskih proračuna i emocija. Potpuno oživljavanje duha brenda Alfa Romeo i dovođenja njegove privlačnosti širom sveta na najviši mogući nivo jedan je od prioriteta FCA grupe.

PR saopštenje – FCA Srbijačitanja : 990Komentari