home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault Captur

Kompanija Renault Nissan Srbija juče je za novinare organizovala prvu promotivnu vožnju potpuno nove generacije modela Renault Captur. Time je označen i zvaničan početak prodaje, tako da i vi možete da isprobate novi krosover kod najbližeg ovlašćenog prodavca.

U odnosu na prethodnika je produžen, ima nešto više mesta u kabini i najnoviju tehnologiju iz oblasti bezbednosti ali i komfora.

Za novi Captur nisu predviđeni atmosferski motori, tako da će najslabiji u ponudi biti trocilindarski benzinac sa okruglo 100 konjskih snaga, koji smo imali prilike da testiramo i u novom Kliju.

Ko želi više snage, može da se opredeli za verziju sa 1,3 turbo-benzincem od 130 konja, koji će, osim sa manuelnim šestostepenim, biti dostupan i sa sedmostepenim automatizovanim EDC menjačem sa dve lamele. Na žalost, najjača verzija ovog istog motora od 154 konjske snage za sada neće biti dostupna na našem tržištu.

Naravno, čuveni 1,5 dCi motor je zadržan i dostupan u verzijama sa 95 i 115 konjskih snaga. Jači će moći da se poruči i sa već pomenutim automatizovanim EDC menjačem.

Izvor: Magazinauto.com

Kompletan cenovnik za novi Captur pogledajte na sajtu Renault.rsčitanja : 714Komentari