home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota Aygo X

Toyota Srbija na DDOR Eco BG Car Show 07 predstavlja nekoliko svetski ekskluzivnih modela.

Toyota Yaris Cross

Pored „klasičnih“ modela, Yarisa, srpskog i evropskog automobila godine za 2021, i C-HR, izložbeni prostor Toyote krase: YARIS CROSS, srpski automobil godine za 2022. i osvajač nagrade „Svetski urbani automobil godine 2022“, AYGO X, koji, posle svetske premijere u novembru, na DDOR Eco BG Car Show-u ima svoju srpsku premijeru, kao i RAV4 PLUG-IN HYBRID, koji se takođe premijerno prikazuje u Beogradu.

Toyota Yaris

Aygo X je potpuno nov, kompaktni urbani krosover, jedinstven u A-segmentu, dizajniran i proizveden u Evropi kako bi zadovoljio potrebe urbanog i prigradskog života u Evropi. Koncept boja u nijansama začina i dizajn koji se izdvaja daju mu novu dimenziju karaktera. Prepun tehnologije, istovremeno štedljiv i ekonomičan.

Toyota Aygo X

Smelo dvobojno rešenje za Aygo X, zajedno s novim konceptom korišćenja boja začina, stvara jedinstven vizuelni izgled koji privlači pažnju naglašavajući spremnost novog modela da krene u akciju.

Nova klinasta linija krova takođe povećava dinamičnost i daje sportsku liniju. Na prednjoj strani, visokotehnološka svetla uklopljena su gore s poklopcem motora i formiraju oblik krila, dok su, na nižem delu, velika rešetka, svetla za maglu i zaštitni panel oblikovani kao dvostruki trapez koji je deo Aygovog identiteta, odajući utisak da je „spreman za polazak, bilo kuda“.

Toyota Aygo X

Sa 3.700 mm dužine, novi Aygo X je 235 mm duži od svog prethodnika, iako je međuosovinsko rastojanje povećano za samo 90 mm. Prednji prepust je za 72 mm kraći nego kod Yarisa, dok je maksimalna veličina točkova povećana na 18 inča.

Što se tiče upravljanja, sistem je prilagođen za gradsku i prigradsku vožnju u Evropi, sa novim S-CVT menjačem koji pruža najbolji početni odziv u klasi, uz intuitivno menjanje brzina i linearnost prilikom ubrzanja, dok zadržava odličan rezultat u odnosu snage motora i potrošnje goriva.

Toyotu Aygo X pokreće višestruko nagrađivani jednolitarski, trocilindrični motor s oznakom 1KR-FE koji je poboljšan, kako bi zadovoljio evropske ekološke standarde, a istovremeno obezbeđuje visok nivo pouzdanosti i performansi, s ciljanom potrošnjom goriva od samo 4,7 l/100 km, i emisijom CO2 od 107 g/km.

Dizajniran i proizveden u Evropi, za evropske kupce, potpuno novi Aygo X će svoj stil u evropskim gradovima lansirati već 2022. godine.

PR Beogradski sajam

Foto: Toyota Srbija

Toyota sajamska ponuda

* Pola plati sada pola na 48 meseci sa 0% kamate

Ponuda važi za pravna i fizička lica

Do 10 godina Toyota Relax garancije

AYGO X - ZA 156 € MESEČNO

* UČEŠĆE 50%: 7.495€ / KAMATA: 0% / 48 MESECI

X-PLAY 1.0 VVT-i (72 KS/ 53 kW)

Izvor: Toyota.rsčitanja : 1280Komentari