home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford garancija

Prilikom kupovine bilo kog novog Fordovog vozila u mreži ovlašćenih dilera Grand Motorsa, kupac bez doplate ostvaruje pravo na Fordovu fabričku garanciju u trajanju od 5 godina, kao i na uslugu pomoći na putu.

Produžena garancija i pomoć na putu pokrivaju usluge na teritoriji cele Evrope.

Prilikom kupovine novog vozila se, pored garancije od pet godina, svim korisnicima aktivira i RSA asistencija u trajanju od 2 godine od dana kupovine.

RSA asistencija podrazumeva neograničen broj primarnih usluga kao što su pomoć na putu i šlepovanje do ovlašćenog servisa, kao i sekundarne usluge koje obuhvataju nastavak putovanja, zamensko vozilo u trajanju od dva radna dana, hotelski smeštaj i povratak u mesto stanovanja.

Posle isteka dvogodišnjeg perioda, kompanija Grand Motors za svako Ford vozilo za koje se obavi redovan servis u bilo kom ovlašćenom servisu u mreži, besplatno aktivira SARA asistenciju u trajanju od godinu dana.

Usluge SARA asistencije obuhvataju pomoć na putu i šlepovanje do najbližeg ovlašćenog servisa. I ovaj program važi u čitavoj Evropi, a broj intervencija nije ograničen.

Izvor: Magazinauto.com

Foto: Arhiva Autoblog.rs / Ford



čitanja : 383



Komentari