home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cupra na BG sajmu

Marka SEAT se predstavlja na ovogodišnjem sajmu modelima Arona i Tarraco, automobilima koji su se već dokazali na našim putevima.

Arona, urbani SUV za život u pokretu, inovativnim dizajnom upotpunjenim modernom tehnologijom predstavlja jedan od najprodavanijih modela marke SEAT.

Seat na BG sajmu

Model Tarraco u nivoima opreme Style, Excellence pa sve do FR nivoa, snage motora od 150 - 245 KS, u varijantama sa 5 i 7 mesta za sedenje, pruža ogroman broj mogućnosti i nudi izbor svakom potencijalnom kupcu.

Predstavljen je i najmlađi brend Volkswagen porodice, brend CUPRA.

Brend sportskih performansi koji iz Barselone inspiriše svet ljubitelja automobila. Zvanično je predstavljen 2018. godine i iz godine u godinu beleži sjajne rezultate i rast popularnosti kako u svetu tako i kod nas.

Cupra Leon

Kompanija Porsche SCG je za ovogodišnji sajam pripremila posebne pogodnosti za kupovinu SEAT automobila a takođe i u saradnji sa Porsche finansijskom grupacijom, veoma atraktivne ponude finansiranja. Više informacija o ponudi, rokovima isporuke i uslovima kupovine možete saznati na salonu automobila do 28. marta u hali 1 ili kod ovlašćenih SEAT dilera.

Izvor: PR saopštenje / Seat.rsčitanja : 492Komentari