home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ako želite da proširite gamu samo pripremite posebnu seriju svog dvoktočkaša ili automobila. Promenite nekoliko detalja na njemu, nabacite nešto opreme i eto novog ekskluzivnog modela koji će privući nove kupce. To je primenila i Honda koja je u Milanu izložila posebnu, ograničenu seriju svog Crosstourera 1200.

Nakon što je limitirano izdanje Crosstourera servirala u Nemačkoj, Honda je isti dvotočkaš odlučila da izloži u Milanu gde je ubačen između noviteta poput obnovljene Honde CBR600 ili nove 500 porodice. Posebna serija ovog crossovera obučena je u crni lak i naglašena novom grafikom.

Kako promene ipak ne bi bile samo vizuelne, ovaj dvotočkaš je dobio sekvencijalni DCT menjač i dodatke poput tvrdih aluminijumskih kofera, zaštita za agregat i većeg vetrobrana. To je sve što je Honda izmenila na Crosstoureru 1200, pa ga i dalje pokreće V4 agregat zapremine 1.237 ccm koji razvija 128KS i 126 Nm obrtnog momenta.

Izvor: Automotoportal.hrčitanja : 2341Komentari

Ih, čoveče, pa ovaj "Honoda" engine sa 1.2 litra jači no TSI u našega Predraga

Autor Moron 17 Nov 2012, 22:47

Nema puno priče oko Hondinih dvotočkaša, tu je odavno sve poznato i provereno (čak i na slepo), žao mi je samo što je u istoj klasi sa BMW-om R-1200 koji je ipak dugogodišnji kralj klase, te ga teško može skinuti sa trona(moje mišljenje).
Opet treba spomenuti da su negde i bitno različiti samim tim što Honda ima četiri "V" cilindra, naspram "kraljevih" 2 u bokser konfiguraciji.

Autor Ðenka 18 Nov 2012, 00:43