home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Aprilia možda nije imala suštinski novi model na EICMA sajmu u Milanu, ali manje promene koje RSV4 donosi prave i te kao bitnu razliku u odnosu na odlazeću varijantu.

Već smo predstavili pakete koje je kompanija spremila za RSV4, ali treba istaći one glavne novine za 2016. godinu.

“RF” varijanta donosi novu Superpole grafiku, koja dodatno povećava atraktivnost njegovog spoljašnjeg izgleda. Na tehničkom planu, tu je poboljšano zadnje ogibljenje, za koje u Apriliji navode da je, citiramo, efikasnije - ma šta to značilo.

Za modele koji će se u RSV4 liniji naći naredne godne, odrađene su i promene na elektronici, uz dodatak V4-MP sistema telemetrije, koji nudi i mogućnost povezivanja sa “pametnim” telefonom. Informacije koje nudi su izuzetno detaljne i omogućava individualna podešavanja i najsitnijih parametara.

Ipak, glavni Aprilijin adut je Factory Works program, koji nudi “FW” varijantu ovog motocikla i predstavlja trkačku varijantu, namenjenu kako timovima, tako i kupcima sa dubokim džepom.

“Factory Works” modeli dolaze sa specijalno prilagođenom šasijom, elektronskim paketima i modifikacijama na agregatu, koje nude različite nivoe snage, a najviše čak 230 KS.

Autor: Nikola Lasica

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 686Komentari